Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

«Είμαι ενθουσιασμένος με Ολυμπιακό»

Ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Τζόελ Κάμπελ. Ο 21χρονος άσος χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» ως το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

«Είμαι ενθουσιασμένος με Ολυμπιακό»
Οι Ισπανοί γράφουν πως την Παρασκευή θα «τελειώσει» η μεταγραφή του Τζόελ Κάμπελ στον Ολυμπιακό και ο παίκτης μιλώντας στην «Marca» εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από το νέο κεφάλαιο που αναμένεται να ανοίξει στην καριέρα του.

Ο 21χρονος εξτρέμ τόνισε πως είναι… δέλεαρ να αγωνιστεί σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως στους Πειραιώτες θα του δοθεί η ευκαιρία να κάνει το μεγάλο… άλμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Τζόελ Κάμπελ:

Πως προσεγγίζεις το νέο κεφάλαιο στην καριέρα σου, τον Ολυμπιακό;

«Αυτές τις μέρες κάνω προπόνηση με την Άρσεναλ. Νιώθω πολύ καλά που αρχίζω να παίζω ποδόσφαιρο ξανά (μετά τις διακοπές εννοεί). Δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο με τον Ολυμπιακό. Αν τελικά γίνει η μεταγραφή θα είναι πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος που παίζει στο Champions League και πάντα έχει στόχο να παίρνει το πρωτάθλημα».

Θα σου άρεσε να μείνεις στην Μπέτις;

«Ναι, θα μου άρεσε. Ευχαριστώ τον προπονητή και όλους τους συμπαίκτες μου για την βοήθεια που μου έδωσαν. Ήταν μου σπουδαία χρονιά προσωπικά και επαγγελματικά. Την Μπέτις πάντα θα την έχω στην καρδιά μου. Έμαθα πολλά στην Σεβίγια δεν δεν αποκλείεται κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψω».

Ποιος είναι ο στόχος σου για τη νέα σεζόν;

«Πρέπει να προχωρήσω και να συνεχίζω να ωριμάζω ως παίκτης. Θέλω να παίξω στην Ευρώπη και αν υπογράψω στον Ολυμπιακό θα είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να αποκτήσω εμπειρίες».

Έχεις μιλήσει με τον Μίτσελ;

«Όχι».

Πως έμαθες για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού;

«Από την Άρσεναλ μου τηλεφώνησαν και μου είπαν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα να με αποκτήσει. Είμαι ενθουσιασμένος».

Θα είναι τρίτη χρονιά δανεικός, πότε ο Βενγκέρ θα σε κρατήσει στην ομάδα;

«Δεν μου έχει η Άρσεναλ πότε θα με κρατήσει. Δουλεύω για να γίνω καλύτερος παίκτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: