Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Έφτασαν Γερμανία Σαβιόλα και Μετζανί!

Στη Γερμανία, προκειμένου να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού, βρίσκονται από το βράδυ της Πέμπτης τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Σαβιόλα και Μετζανί.

Έφτασαν Γερμανία Σαβιόλα και Μετζανί
Λίγες… ώρες απέμειναν για να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού οι Χαβιέρ Σαβιόλα και Καρλ Μετζανί. Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των νταμπλούχων Ελλάδας έφτασαν το βράδυ της Πέμπτης (25/7) στο Μπαντ Σένμπορν της Γερμανίας, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιούν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους και αναμένεται να πάρουν κανονικά μέρος στο πρωινό πρόγραμμα της Παρασκευής.

Μετά το γεύμα τους, οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μίλησαν με τον Μίτσελ, με τον Αργεντινό επιθετικό να… καλωσορίζεται από τους συμπατριώτες του, Αριέλ Ιμπαγάσα και Τόμας Ντε Βινσέντι.

Τόσο ο Χαβιέρ Σαβιόλα, όσο και ο Καρλ Μετζανί αναμένεται να δώσουν το «παρών» στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής. Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, αφού όλο αυτό το διάστημα που ήταν χωρίς ομάδα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αλγερινός έχει συμμετάσχει ήδη στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Μονακό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: