Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ολίσε: «Έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό»

Ο ανταγωνισμός που υπάρχει στην ομάδα του ΠΑΟΚ κάνει τα πράγματα καλύτερα για τους παίκτες, όπως τονίζει ο Σέκου Ολίσε.

Ολίσε: «Έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ίδιου και των συμπαικτών του, αλλά και από τα όσα συμβαίνουν φέτος στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Σέκου Ολίσε, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της φιλικής αναμέτρησης με την Καλαμαριά. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Νέσιντ, ο οποίος είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ασπρόμαυρων».

«Φέτος στην ομάδα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, προχθές σκοράραμε έξι φορές, σήμερα δύο και αυτό είναι καλό. Ήταν ένα καλό τεστ και για εμάς και για τον προπονητή, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο. Και αυτοί που έπαιξαν σήμερα, και αυτοί που έπαιξαν με τη Νις, κάνουμε τον αγώνα μας, στέλνουμε τα μηνύματά μας για να παίζουμε και ακόμη ο προπονητής μας, μας μαθαίνει», είπε αρχικά μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα και πρόσθεσε:

«Έτσι είμαι εγώ, είμαι χαρούμενος άνθρωπος, μου αρέσει να κάνω πλάκες. Δεν θα ένιωθα την Ελλάδα σπίτι μου αν δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι χαρούμενοι γιατί είμαστε καλή ομάδα, θα ξέρουμε ότι την Τρίτη θα μας παρακολουθούν και νομίζω θα είναι χαρούμενοι γιατί θα δούνε μία ομάδα να τα δίνει όλα».

Κατέληξε μιλώντας για τον Νέτσιντ και το αγωνιστικό του στυλ: «Ο Τόμας είναι ένας μαχητής, είχε μία ατυχία μπορεί να του πάρει χρόνο, αλλά είναι καλός παίκτης. Το στυλ μου είναι να παίρνω την μπάλα και να κάνω κάτι που δεν περιμένει κανείς, αλλά είμαστε ομάδα. Δυστυχώς πέρσι λόγω προβλημάτων δεν μπόρεσα να βοηθήσω, φέτος έχουμε μία ομάδα που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: