Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Πατάνε… γκάζι στην ΑΕΚ!

Σε πιο ταχείς ρυθμούς μπαίνει απ’ την Παρασκευή η ΑΕΚ. Με πολλά χιλιόμετρα το πρωί στη Γλυφάδα και έμφαση τ’ απογεύματα στην τακτική θα συνεχιστεί η προετοιμασία της «Ένωσης».

Πατάνε… γκάζι στην ΑΕΚ
Στη δεύτερη φάση μπαίνει απ’ την Παρασκευή η προετοιμασία της νέας ΑΕΚ.

Μετά τις διπλές προπονήσεις στα Σπάτα κι αφότου ολοκληρώθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις (σήμερα τις πέρασε και το δεύτερο γκρουπ) οι «κιτρινόμαυροι» θα ξεκινήσουν από αύριο ν’ ανεβάζουν στροφές.

Με πολύ τρέξιμο τα πρωινά (07:30) στο Γκολφ της Γλυφάδας, όπου θα εφαρμόζουν το πρόγραμμα των Κέζου και Μπουρουτζίκα για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Και δυνατές προπονήσεις τα απογεύματα (18:30) στα Σπάτα, όπου ο Τραϊανός Δέλλας και το επιτελείο του θα συνεχίσουν να δουλεύουν στην τακτική και να αξιολογούν τους νεαρούς παίκτες.

Σε φουλ ρυθμούς, δε, αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα και οι Κορδέρο και Ντούμπερετ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικρο-προβλήματα τραυματισμών (διάστρεμμα ο Ισπανός και ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ο νεαρός στόπερ).

Κι αυτό διότι συνέχισαν μεν την Πέμπτη του ατομικό τους πρόγραμμα (με θεραπεία το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο και ασκήσεις στο γυμναστήριο το απόγευμα) ωστόσο τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενσωματωθούν κανονικά στις προπονήσεις.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: