Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

“Δεν έχουμε πρόβλημα με τον Άρη”

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Εργοτέλη, Γιάννης Δασκαλάκης, μίλησε στον Arena FM 89.4 για την περίπτωση απόκτησης του Σαρρή από τον Άρη και τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πως η προσέγγιση έγινε σε καλό κλίμα.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την προσπάθεια που έγινε στη Football League: «Ήταν ένας μεγάλος αγώνας γιατί πέθανε ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, ο Απόστολος Παπουτσάκης. Βρεθήκαμε με παιδιά από τις ακαδημίες και χρέη και είχαμε δυο επιλογές. Ή να μην αγωνιστεί η ομάδα στη Football League και να πάει να παίξει χαμηλότερα ή να παίξει κανονικά στη Football League. Βάλαμε πλάτη σε όλα και καταφέραμε και ανεβήκαμε».
Για τις ενημερότητες που πρόσφατα εξασφάλισε ο Εργοτέλης: Μετά είχαμε τα προβλήματα με τη φορολογική και την ασφαλιστική ενημερότητα. Τα ξεπεράσαμε όμως και αυτά και έχει μείνει μόνο το πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που αισιοδοξώ πως θα το πάρουμε».
Ακόμα πρόσθεσε: «Ο Εργοτέλης για να επιβιώσει σε αυτές τις συνθήκες έχει μια επιλογή. Εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά για να μπουν στην πρώτη ομάδα, να παίξουν και στη συνέχεια να πουληθούν και να πάρουμε κάποια χρήματα για να επιβιώσουμε».
Για τον Σαρρή και την προσέγγιση του Άρη: «Ο Σαρρής είναι από τα παιδιά που προέρχεται από τις ακαδημίες. Το συμβόλαιο του λήγει τον Δεκέμβριο του 2013. Του κάναμε μια πρόταση καλύτερη από την αυτή που υπάρχει τώρα στο συμβόλαιό του και αν δεν την αποδεχτεί μπορεί να πάει να παίξει όπου επιθυμεί. Ο Άρης μας πλησίασε ευγενικά χωρίς πισώπλατα χτυπήματα. Είναι σοβαρός άνθρωπος ο Δημήτρης Ηλιάδης.
Εμείς προτείναμε στον παίκτη 2 χρόνια συμβόλαιο και περιμένουμε να απαντήσει. Αυτός θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες. Με τον Άρη δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».
Για τον στόχο του Εργοτέλη στο νέο πρωτάθλημα: «Μια ομάδα σαν τον Εργοτέλη και ας προέρχεται από τη δεύτερη Εθνική, στόχο έχει την παραμονή. Μετά από αυτό είναι να παίξει όσο καλυτέρα γίνεται. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 16 παίκτες από την Κ20 στην πρώτη ομάδα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να επιβιώσει η ομάδα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: