Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ο βασιληάς είναι γυμνός!!

Τη φωτογραφία του Ολυμπιακού με τις μεταγραφές του βγάζει ο αποδυτηριάκιας
Έχω χάσει το λογαριασμό στις μεταγραφές του Ολυμπιακού. Τόσες πολλές που μπερδεύεσαι στο μέτρημα…, κι εκεί που κάνεις προπόνηση στην αριθμητική, ο Μαρινάκης ανακοινώνει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή.
Δεν υπάρχει πιο κραυγαλέα απόδειξη ότι ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη από ενίσχυση, από το γεγονός ότι πραγματοποίησε ένα μπούγιο μεταγραφών. Ο πρωταθλητής προχώρησε σε επιχείρηση ποσότητας, όχι ποιότητας στις μεταγραφές.

Δεν είχε ομάδα της προκοπής ο Ολυμπιακός και γι’αυτό το’ριξε στις πολλές μεταγραφές. Μία ομάδα, σοβαρή, αξιόπιστη αγωνιστικά, άντε να χρειαστεί ενάμισυ παίκτη, το πολύ τρεις σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Και θέλει να κτίσει ομάδα ο Ολυμπιακός; Περίεργο. Απομένουν λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει η σαιζόν. Εκτός κι αν ο Μίτσελ δεν είναι προπονητής, αλλά ένας μάγος, ένας θαυματοποιός.

Δεν γνωρίζω στον αιώνα ομάδα να κτίστηκε σε λίγες εβδομάδες. Δεν αποκλείω, λοιπόν, το πλάνο στον Ολυμπιακό να προβλέπει ότι θα παρουσιαστεί η ομάδα που θα βγάζει μάτια από το 2014, τουλάχιστον, και μετά.

Σαμψών που έχασε τα μαλλιά του είναι ο Ολυμπιακός, γράφει ο apodytiriakias.gr

Δεν μου λέει τίποτα η μεταγραφή Σαβιόλα. Δεν το συζητάμε ότι είναι παικταράς, όνομα μεγάλο και με εμπειρίες τις πλουσιώτερες από κάθε άλλον παίκτη του Ολυμπιακού. Επιμένω, όμως, ότι η παρουσία του Αργεντινού στον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μου λέει κάτι.

Κράχτης ο Σαβιόλα. Λόγω φήμης. Και, βέβαια, ο Ολυμπιακός περιμένει απ’αυτόν και προσφορά καθαρά αγωνιστική. Αλλοίμονο. Το στοίχημα, όμως, είναι του Ολυμπιακού, όχι του Σαβιόλα. Γιατί;

Ο Αργεντινός δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Απεναντίας, ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που θα χάσει οικονομικά, αγωνιστικά, επικοινωνιακά, στην περίπτωση που ο Σαβιόλα δεν δικαιώσει την κλάση του.

Τέλος πάντων, με αφορμή τη μεταγραφή του Σαβιόλα, που δεν με συγκινεί, στέκομαι στη φυγή του Τζεμπούρ και του Αμπντούν. Δύο παίκτες που όταν ήρθαν στην Ελλάδα δεν τους ήξερε κανείς. Ο ένας στον Εθνικό Αστέρα και ο άλλος στην Καβάλα. Κι όμως!

Χωρίς Τζεμπούρ και Αμπντούν ο Ολυμπιακός μοιάζει με τον Σαμψών που τον καράφλιασε εκείνο το παληοκόριτσο η Δαλιδά.

Η επιτυχία είναι να πάρεις τον ανύπαρκτο Ντανιέλ Μπατίστα, τον χαμένο στα Σκόπια Τόνυ Σαβέβσκι, τον αφίρματο Κριστώφ Βαζέχα. Αυτή είναι η μαγκιά. Ποιος ήταν ο στο σωρό Μίλικο Πάντιτς που από τον Πανιώνιο τον έκαναν άγαλμα στην Αθλέτικο Μαδρίτης.

Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: