Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Τα «σκάει» και για Τζάκσον η Νάπολι!

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 35 εκατ. ευρώ στην Πόρτο για την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού, Τζάκσον Μαρτίνες είναι η Νάπολι.

Τα «σκάει» και για Τζάκσον η Νάπολι
Η επικείμενη μεταγραφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν έχει προκαλέσει θύελλα ενθουσιασμού στους φίλους της Νάπολι, αλλά η διοίκηση δεν σταματάει στην απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ετοιμάζεται να βάλει ξανά βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να φέρει στο «Σαν Πάολο» και τον Τζάκσον Μαρτίνες.

Ο Κολομβιανός επιθετικός εντυπωσίασε στην πρώτη του χρονιά στην Πόρτο, καθώς σημείωσε 34 γκολ σε 39 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και για τα… μάτια του, προτίθεται να δώσει στους πρωταθλητές Πορτογαλίας 35 εκατ. ευρώ.

Ο 26χρονος άσος αμείβεται με 2 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του από τους «δράκους» είναι 40 εκατ. ευρώ. Η εκτίμηση, πάντως, είναι ότι αν προσφέρει τα 35, τότε η μεταγραφή μπορεί να γίνει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: