Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Το… πόδι του Θεού!! (video)

Το ‘86 ο Μαραντόνα είχε επικαλεστεί «το χέρι του Θεού». Στο Λιμπερταδόρες του 2013 ο Ζουάν Φερέιρα μπορεί να επικαλεστεί το πόδι του Μεγαλοδύναμου. Αυτό που του ‘κανε… τάκλιν για να το πάρει η Μινέιρο

Το… πόδι του Θεού! (video)
Υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Άλλοι που μένουν στην ιστορία ως «μοιραίοι». Κι άλλοι που τέτοιοι χαρακτηρισμοί μοιάζουν… λίγα για να περιγράψουν τι ακριβώς τους συνέβη.

Στο 83’ του τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες λοιπόν, ο Ζουάν Φερέιρα ξεχύνεται στην αντεπίθεση. «Τσιμπάει» την μπάλα από τον τερματοφύλακα. Έχει αρχίσει να φαντάζεται ήδη τα πρωτοσέλιδα που (αναφερόμενα στο ότι θα έχει ισοφαρίσει 1-1 ενώ το πρώτο ματς ήταν 2-0 υπέρ της Ολίμπια) θα τον χαρακτηρίζουν ήρωα της κατάκτησης της κούπας.

Κι εκεί που ετοιμάζεται να την αγριοκοιτάξει απλώς για να πάει μέσα, η μοίρα… αγριοκοίταξε τον ίδιο. Έστειλε «φάντασμα» να του βάλει τρικλοποδιά. Έφερε το 2-0 της Ατλέτικο -τέσσερα λεπτά αργότερα- που έστειλε το ματς στην παράταση. Έστειλε στη Βραζιλία τελικά το κύπελλο με 4-3 στα πέναλτι.

Κι αντί για πρωτοσέλιδα, τον έκανε επίκεντρο ατελείωτου χαβαλέ: Που παρουσιάζει ως πιθανές αιτίες της ανεξήγητης πτώσης χτύπημα από παίκτη του μπέιζμπολ, έκρηξη, ελεύθερο σκοπευτή, τον… Μπρους Λι και το αυτοκινητάκι για τους τραυματίες…



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: