Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Υποχώρησε ο Σισέ!!

Ο Παπίς Σισέ έκανε... υποχώρηση και τελικά, θα διαφημίζει κανονικά τη «Wonga» στη φανέλα της Νιούκαστλ, έπειτα από την ειδική συμφωνία που έκανε με τον σύλλογο.

Υποχώρησε ο Σισέ
Ο 28χρονος φορ της ομάδας, λόγω του ότι έχει ασπαστεί τον Μουσουλμανισμό, δεν ήθελε να φορέσει τη φανέλα της Νιούκαστλ με τον νέο χορηγό, αφού αυτός καταπατά τις αρχές της θρησκείας του.

Η «wonga» είναι εταιρεία που έχει να κάνει με δάνεια και οι Μουσουλμάνοι απαγορεύεται να δανείζονται ή να δανείζουν χρήματα.

Έτσι, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Νιούκαστλ προσφέρθηκε είτε να φορέσει φανέλα χωρίς χορηγό, είτε να έχει το λογότυπο ενός φιλανθρωπικού οργανισμού.

Αρχικά, δεν είχε βρεθεί λύση και ο Σισέ έμεινε εκτός της αποστολής της ομάδας που πήγε στην Πορτογαλία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μέχρι πρότινος, έκανε μόνος του προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Νιούκαστλ, όμως αυτό, βοήθησε στην επαναπροσέγγιση από πλευράς της διοίκησης προς τον παίκτη.

Τις τελευταίες μέρες έγιναν αρκετές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε να λυθεί το ζήτημα και τελικά, επήλθε συμφωνία με την οποία, ο Παπίς Σισέ θα διαφημίζει τη «Wonga» στη φανέλα.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Σενεγαλέζος φορ αναμένεται να ενσωματωθεί και στην προετοιμασία της Νιούκαστλ, την προσεχή Παρασκευή.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: