Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Υποδοχή ηρώων για τους Ακρίτες

Την αποστολή της Ξάνθης υποδέχτηκαν φίλαθλοι της ομάδας στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης, μετά την πρόκριση στο Μπέλφαστ. Οι Ακρίτες επέστρεψαν στην Ελλάδα νωρίς το πρωί της Παρασκευής και ορισμένοι φίλαθλοι της ομάδας έσπευσαν να υποδεχτούν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Ο Νίκος Καραγεωργίου έδωσε ρεπό στους παίκτες του και η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης θα ξεκινήσει το Σάββατο.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Νωρίς το πρωί της Παρασκευής επέστρεψε από την Β. Ιρλανδία η SKODA ΞΑΝΘΗ. Το αεροπλάνο που ναύλωσε η ξανθιώτικη ΠΑΕ, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Μ. ΑΛέξανδρος" της Χρυσούπολης στις 07:00.
Η επιστροφή στην Ελλάδα συνοδεύτηκε από τη θερμή υποδοχή φιλάθλων που καλωσόρισαν τους νικητές του Μπέλφαστ αποθεώνοντάς τους, με τον Μαρσελίνιο που σημείωσε τα δύο γκολ της νίκης - πρόκρισης, να γίνεται σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων.
Η SKODA ΞΑΝΘΗ έχει ρεπό την ημέρα της Παρασκευής και νωρίς το πρωί του Σαββάτου ξεκινάει η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (21:30) με την Σταντάρ Λιέγης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: