Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Μάρσαρε ηρωϊκά και με το… δεξί!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για την πρόκριση της Ξάνθης και το σασπένς στον αγώνα με την Λίνφιλντ. Ο «Κίλερ», η ψυχή και η μαγκιά. Όταν έγινε η κλήρωση, όλοι είπαν «περνάει εύκολα η Ξάνθη». Ήρθε έτσι το πράγμα, όμως, που παραλίγο να γίνει η έκπληξη. Πολλά πράγματα πήγανε στραβά, άλλωστε.
Με μισή φάση
Στο πρώτο ματς, με μισή φάση η Λίνφιλντ έκανε το 0-1. Ύστερα η Ξάνθη έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη.
Ζόρικα
Απόψε; Προηγείται η Ξάνθη, όμως πριν βγει το ημίχρονο μένει με δέκα παίκτες. Εύκολο είναι να παλεύεις για ένα ολόκληρο 45λεπτο με ποδοσφαιριστή λιγότερο, συν άλλο ένα μισάωρο στην παράταση, όπου πρέπει ταυτόχρονα να ψάξεις και δεύτερο γκολ; Ζόρικα τα πράγματα…
Κίλερ
Ο Μαρσελίνιο, όμως, ήταν κίλερ στην ρεβάνς. Μάρσαρε και μια και δυο φορές, κι έτσι η Ξάνθη ξεκινάει με το δεξί για την Ελλάδα στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Σίγουρα
Εκ πρώτης όψεως, κι εννοώ όταν έγινε η κλήρωση, ένας αποκλεισμός από την Λίνφιλντ, δεν θα μπορούσε σίγουρα να βαφτιστεί κάτι άλλο πέρα από αποτυχία. Μια πρόκριση, δεν θα ήταν δα και το μέγιστο επίτευγμα. Έμοιαζε φυσιολογική εξέλιξη.
Ψυχή και μαγκιά
Έτσι, όμως, όπως ήρθε το ματς σήμερα, χρειαζόταν και ψυχή και μαγκιά για να περάσει η Ξάνθη. Για να γυρίσει το ματς με το 0-1, ύστερα με το 1-2 και με παίκτη λιγότερο. Και τα κατάφερε! Παρά το γεγονός ότι έμεινε με δέκα, παρά το γεγονός ότι πάλι με ελάχιστες φάσεις οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν. Δεν ήταν εύκολο. Μπράβο της, λοιπόν! Είχε κότσια η Ξάνθη! Κι άξιζε να περάσει αφού ήταν οπωσδήποτε η καλύτερη ομάδα.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: