Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Μιραλάς: «Φέτος ακόμη καλύτερος»

Βέβαιος πως η καλή προετοιμασία που έκανε φέτος και η προσαρμογή του στην Premiership θα τον βοηθήσει να αποδώσει καλύτερα στην Έβερτον παρουσιάστηκε ο Κέβιν Μιραλάς.

Μιραλάς: «Φέτος ακόμη καλύτερος»
Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και ο Κέβιν Μιραλάς μετά από μία αρκετά καλή πρώτη σεζόν στην Έβερτον παρουσιάζεται βέβαιος πως την ερχόμενη περίοδο θα είναι βελτιωμένος ποντάροντας στην καλύτερη προετοιμασία που έκανε αλλά και στην προσαρμογή του πλέον στο αγγλικό πρωτάθλημα.

«Είχα ένα καλό ξεκίνημα στο περσινό πρωτάθλημα, αλλά στην πορεία της σεζόν άρχισα να αντιμετωπίζω μυϊκά προβλήματα. Ίσως αυτό έγινε επειδή δεν είχα μία ολοκληρωμένη προετοιμασία και δεν ήμουν έτοιμος. Αυτό επηρέασε την εξέλιξή μου, γιατί το αγγλικό πρωτάθλημα είναι σκληρό και αν δεν είσαι 100% θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες», τόνισε ο Βέλγος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Δεν ήταν τόσο τα μαρκαρίσματα, όσο η ταχύτητα και ο διαφορετικός ρυθμός σε σχέση με ό,τι είχα συνηθίσει. Έπρεπε να έχω δύο ρόλους, αφού κι όταν δεν είχαμε την μπάλα έπρεπε να πρεσάρω για να ανακτήσουμε την κατοχή. Κάποιες φορές ήταν δύσκολο να πηγαίνω συνέχεια πάνω-κάτω. Μου αρέσει να παίρνω την μπάλα και να ντριμπλάρω, αλλά όταν έχουν προηγηθεί δέκα λεπτά τρεξίματος για να πιέσω, δεν είναι εύκολο να έχω την ίδια ενέργεια».

Όσο για την ερχόμενη σεζόν, είπε: «Φέτος πιστεύω πως μετά από μία καλή σεζόν τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Θέλω να έχω ακόμη καλύτερα από πέρσι, όταν είχα μόνο κάποιες εκλάμψεις».

Πάντως δεν ξέχασε τον Ντέιβιντ Μόγες, που εισηγήθηκε τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό και πλέον πήρε… προαγωγή στη Μαν. Γιουνάιτεντ με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεζ να τον αντικαθιστά στα «ζαχαρωτά». «Ο Ντέιβιντ Μόγες με πίστεψε και με έφερε στην ομάδα. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων απέναντί του, γιατί ακόμη κι όταν είχα ενοχλήσεις ή μικροτραυματισμούς μού έδειχνε εμπιστοσύνη. Ακόμη κι όταν ήμουν κουρασμένος με χρησιμοποιούσε γιατί πίστευε πως μπορώ να κάνω τη διαφορά. Είναι δύσκολο να πω ακόμη αν το στυλ του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ θα μου ταιριάζει περισσότερο», είπε ο Μιραλάς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: