Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ανακοινώνει Κάμπελ και συνεχίζει!!

Με τις ευχές του Βενγκέρ για το δανεισμό του στον Ολυμπιακό, ο Τζόελ Κάμπελ ντύνεται στα ερυθρόλευκα και ταξιδεύει σήμερα για Γερμανία. Προχωρά του Τόρες, αμυντικό χαφ και ίσως «δεκάρι» ακολουθούν.

Ανακοινώνει Κάμπελ και συνεχίζει
Τελειωμό δεν έχουν οι εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις για τον Ολυμπιακό. Ο Χαβιέρ Σαβιόλα ήταν το μεγάλο «μπαμ» την Τετάρτη, ακολούθησαν χθες οι… αναταράξεις με τις προσθήκες των Καρλ Μεντζανί και Ρομπέρτο, ενώ σήμερα ολοκληρώνεται η μετακίνηση του Τζόελ Κάμπελ.

Η συμφωνία με την Άρσεναλ για το δανεισμό του Κοσταρικανού εξτρέμ είναι δεδομένη και έγινε με τις ευχές του Αρσέν Βενγκέρ, που θεωρεί πως ο νεαρός άσος μπορεί να εξελιχθεί μέσα από την πορεία του στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα καλύψουν το συμβόλαιο του παίκτη, που φτάνει στις 900.000 ευρώ, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα μπει τελικά καμία οψιόν αγοράς (ούτε καν… εξωπραγματική) από τον Λονδρέζικο σύλλογο, δείγμα της πίστης που έχουν στον Κάμπελ οι «κανονιέρηδες». Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 21χρονου άσου, δεν αναμένεται να γίνει κίνηση και για τον Γιοάν Μολό, αφού τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα έχουν καλυφθεί με Βάις και Κάμπελ.

Τόρες, αμυντικό χαφ και ίσως «δεκάρι»

Οι συζητήσεις με τη Χετάφε για την απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες συνεχίστηκαν και χθες. Ο Μίτσελ επιμένει στην απόκτηση του 27χρονου άσου, καθώς θεωρεί πως μπορεί να καλύψει κάθε πιθανή τρύπα σε όλες τις θέσεις της άμυνας (στόπερ, δεξί και αριστερό μπακ). Εξελίξεις στο θέμα θα υπάρχουν πιθανότατα από την επόμενη εβδομάδα.

Επόμενη και βασική προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό αποτελεί η προσθήκη αμυντικού χαφ. Και δεν αποκλείεται ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι αντίστοιχου βεληνεκούς με τον Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο Έγιονγκ Ενό έχει μιλήσει με τους Πειραιώτες, φαίνεται πως μπορεί ανά πάσα στιγμή να κληθεί για να υπογράψει (αφού το κασέ του είναι προσιτό και ο Άγιαξ δεν αξιώνει πολλά χρήματα για να τον δώσει), όμως οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν κάτι καλύτερο, κάτι τύπου… Βάλτερ Γκαργκάνο, αν και η υπόθεση του Ουρουγουανού της Νάπολι είναι πανάκριβη και πολύ δύσκολη.

Όσο υπάρχει μεταγραφική περίοδος, ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο απόκτησης ενός «δεκαριού». Μόνο όμως εφόσον βρεθεί κάτι εξαιρετικό και σε όχι εξωφρενική τιμή στο εξωτερικό. Άλλος σέντερ φορ θα αποκτηθεί μόνο εφόσον προκύψει πρόταση και πωληθεί ο Κώστας Μήτρογλου, με τον Γιόχαν Ελμάντερ να είναι πάντα στα υπόψη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: