Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Κάτι «παίζει» με Καπό!

Τον Ολιβιέ Καπό φαίνεται πως έχει προσεγγίσει ο Άρης. Οι «κίτρινοι» ενδιαφέρονται για τον Ιβοριανό επιθετικό, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Οσέρ.

Κάτι «παίζει» με Καπό
Μόνο μία μεταγραφή άνω των 24 απομένει στον Άρη και φαίνεται πως θέλει να κάνει εντύπωση με την τελευταία κίνηση αυτή. Σύμφωνα με σενάρια, οι «κίτρινοι» έχουν πλησιάσει τον Ολιβιέ Καπό, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Οσέρ. Ο παίκτης δεν έχει απορρίψει την πρόταση του Άρη και φαίνεται πως την εξετάζει σοβαρά.

Ο Καπό ξεκίνησε την καριέρα του στην Οσέρ το 1999 και έμεινε εκεί μέχρι το 2004 όταν και μεταγράφηκε στην Γιουβέντους. Οι Ιταλοί τον έδιναν δανεικό, πότε στη Μονακό και πότε στην Λεβάντε. Μετά θήτευσε στην Αγγλία και την Μπέρμιγχαμ και Γούιγκαν, επέστρεψε για λίγο στην Γαλλία και την Μπουλόν, πέρασε από την Σέλτικ και έπειτα έφυγα για την Αλ Αχλί. Επέστρεψε ξανά στην Οσέρ τον Ιανουάριο του 2012 αλλά υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς και την περασμένη σεζόν στην 2η κατηγορία με την Οσέρ είχε 24 συμμετοχές πετυχαίνοντας και οκτώ γκολ αλλά δεν κατάφερε να την βοηθήσει να ανέβει στο Σαμπιονά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: