Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Εγκώμια Παπαμακάριου για «Παπ» και Σπανούλη!!

Ο Μανώλης Παπαμακάριος μίλησε στον ισπανικό Τύπο με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Παπανικολάου και τον Βασίλη Σπανούλη.

Εγκώμια Παπαμακάριου για «Παπ» και Σπανούλη
Εξαιρετική επιλογή για την Μπαρτσελόνα και έναν από τους δυσκολότερους αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει χαρακτήρισε ο Μανώλης Παπαμακάριος τον Κώστα Παπανικολάου και τον Βασίλη Σπανούλη αντίστοιχα.

«Πιστεύω πως η Μπαρτσελόνα έκανε μία πολύ καλή κίνηση. Είναι ένας νέος παίκτης με πολύ ταλέντο και μεγάλες φιλοδοξίες. Έχει νοοτροπία νικητή και ταιριάζει απόλυτα στην Μπαρτσελόνα», δήλωσε για τον «Παπ» ο πολύπειρος γκαρντ.

«Ο Σπανούλης κι ο Ναβάρο ήταν οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι που είχα. Όπως και να τους μαρκάρεις, έχουν τόσες πολλές επιλογές που είναι αδύνατο να τους αντιμετωπίσεις χωρίς βοήθειες. Πολύ δύσκολος ήταν και ο Αλφόνσο Φορντ, που ήταν συμπαίκτης μου κι έπρεπε να τον μαρκάρω καθημερινά επί δύο χρόνια. Ακόμη πονάει το σώμα μου (γέλια)», ανέφερε.

Όσο για το μέλλον του κι αν θα συνεχίσει για τρίτο χρόνο στη Λαγκούν Άρο, είπε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη Λαγκούν Άρο, αλλά καταλαβαίνω πως είχαν άλλες προτεραιότητες με τα προβλήματα που υπήρχα. Μακάρι να μείνω και ελπίζω να γίνει».

Τέλος, μιλώντας για τις διαφορές ελληνικού και ισπανικού πρωταθλήματος είπε: «Η διαφορά έγκειται στην προώθηση του μπάσκετ στην Ισπανία σε σχέση με την Ελλάδα. Σε αγωνιστικό επίπεδο, στην ACB υπάρχει περισσότερη ποιότητα και ταλέντο, ενώ στην Ελλάδα η δύναμη και η τακτική είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: