Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ο Καρνέζης είναι πρότυπο!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο gazzetta.gr για τον Ορέστη Καρνέζη που κατάφερε να γίνει πρότυπο.
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της μεταγραφής του στην Ουντινέζε και της συνέντευξης Τύπου , που παραχώρησε ο Ορέστης Καρνέζης θέλω να πω δύο λόγια.
Ο Καρνέζης μπορεί μέχρι τώρα στην καριέρα του να μην έχει βγάλει χρήματα, αλλά έχει πετύχει κάποια άλλα πράγματα, που μετράνε πιο πολύ από το χρήμα.
Ο Ορέστης κατάφερε να γίνει πρότυπο, για κάθε νέο ποδοσφαιριστή , που αρχίζει τώρα την καριέρα του. Οι αναποδιές, που του έτυχαν στην καριέρα του στον Παναθηναϊκό και ο τρόπος που κατάφερε μέσα σε ενάμισι χρόνο να φέρει τα πάνω-κάτω αποτελεί πρότυπο για τους νέους ποδοσφαιριστές. Η θέληση, η πίστη, η υπομονή είναι τα πολύτιμα αγαθά που βοήθησαν τον Καρνέζη να ανατρέψει την κατάσταση.
Ετσι φθάσαμε σήμερα αυτοί που τον είχαν απαξιώσει μετά το περιβόητο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ και το γκολ που είχε δεχθεί , να γκρινιάζουν και να φωνάζουν για την παραχώρησή του στην Ουντινέζε. Το ήθος, ο χαρακτήρας του Καρνέζη και η αγωνιστική του συμπεριφορά όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους παίκτες, που είναι τώρα στο ξεκίνημά τους. Και δεν μιλάω μόνο για τους τερματοφύλακες , αλλά γενικά για όλους τους ποδοσφαιριστές.
Από κει και πέρα αυτό , που έκανε ο Καρνέζης, που χάρισε 160.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό δεν το κάνουν συνήθως οι παίκτες. Ο Καρνέζης έπαιζε τζάμπα στον Παναθηναϊκό τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Τα χρήματα αυτά τα χάρισε , αν και επαναλαμβάνω χρήματα από το ποδόσφαιρο δεν έχει βγάλει αν και έχει φθάσει τα 28 χρόνια. Αυτό δείχνει, ότι τελικά στο 2013 δεν υπάρχει μόνο ο επαγγελματισμός, αλλά και το συναίσθημα.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε-σωστά – τον Καρνέζη για την προσφορά του στην ομάδα, αλλά θα έπρεπε να τον ευχαριστήσει διπλά, για την κίνησή του να χαρίσει τα οφειλόμενα. Ουσιαστικά ο Καρνέζης με αυτή τη κίνηση βάζει χρήματα στην ομάδα, που τόσο αγάπησε, άσχετα αν δεν το φώναζε όπως το έκαναν άλλοι συμπαίκτες του στο παρελθόν , για να …λαϊκίσουν!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: