Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

«Ύμνοι» Αμπντούν για Ολυμπιακό!!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Τζαμέλ Αμπντούν λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Ύμνοι» Αμπντούν για Ολυμπιακό!
Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής μέσω του λογαριασμού του στο facebook τόνισε πως θα έχει τους «ερυθρόλευκους» για πάντα στην καρδιά του, χαρακτήρισε «φανταστικό πρόεδρο» τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ δήλωσε αισιόδοξος πως με τη νέα του ομάδα θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Premier League.

Η δήλωσή του:

«Υπέγραψα στη νέα μου ομάδα και επιστρέφω στην Αγγλία, ύστερα από το τελευταίο μου πέρασμα από την Μάντσεστερ Σίτι, πριν από μερικά χρόνια. Υπέγραψα σε μία ομάδα με φιλοδοξίες και είμαι ενθουσιασμένος.

Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη σεζόν θα ανέβουμε, καθώς έχουμε καλούς παίκτες και αξιόλογο προπονητή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχω κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Άφησα πίσω μου μερικούς πολύ καλούς φίλους και έναν φανταστικό πρόεδρο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Μου χάρισε τόσες χαρές κατά την διάρκεια των τελευταίων δύο ετών που αγωνίστηκα στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου μέχρι το τέλος της ζωής μου.

Σήμερα είναι μία νέα μέρα και θα δώσω τα πάντα για να πετύχω στη νέα μου ομάδα, τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πήγα και είναι μία συναρπαστική πρόκληση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: