Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Τρέλανέ τους όλους!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για τον μεγάλο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σάλκε!
Δεν το συζητάμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι μέχρι τώρα το σημαντικότερο στην σεζόν απ’ όλα όσα έχουμε δει είτε στην Ευρώπη, είτε και στο ελληνικό πρωτάθλημα που ξεκίνησε τα Σαββατοκύριακο.
Εδώ είναι πλέι οφ
Ούτε, βέβαια, αυτή η αναμέτρηση έχει καμία σχέση με τους αγώνες κόντρα στην Μέταλιστ. Εκεί ήταν προκριματικά. Εδώ είναι πλέι οφ. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι οι όμιλοι τσάμπιονς λιγκ!
Στην καλύτερη κατάσταση
Η Σάλκε έχει τον πρώτο λόγο απ’ όποια πλευρά κι αν το δούμε. Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν είναι χαμένος από χέρι. Αν παλέψει, μπορεί να κάνει το μπαμ. Η γερμανική ομάδα, άλλωστε, δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Νερό στο όνομά του
Και υπάρχει, βέβαια, και το πρόσωπο – κλειδί. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει πριν καλά – καλά κλείσει ένα τρίμηνο στον πάγκο, αν ο Στέφενς οδηγήσει τον ΠΑΟΚ εκεί που δεν έχει ξαναπάει; Στο σεντόνι του τσάμπιονς λιγκ! Θα τρελάνει κόσμο στην Θεσσαλονίκη ο Ολλανδός και θα πίνουν νερό στο όνομά του οι παοκτσήδες.
Ωφελημένο
Ο Στέφενς ξέρει τις δυνατότητες της Σάλκε. Λογικά θα έχει βρει και τρόπους για να την αντιμετωπίσει. Κι αν ο ΠΑΟΚ τα καταφέρει, τότε και ο δικέφαλος θα ψηλώσει και ο Στέφενς θα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι ωφελημένο.
Οξυγόνο
Αν σ’ αυτή την κακή οικονομική συγκυρία για την χώρα, μπορέσουν δυο ελληνικές ομάδες να βρεθούν σε ομίλους τσάμπιονς λιγκ, θα είναι σαν οξυγόνο για το ποδόσφαιρό μας! Η βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ, οι παρουσίες σε τσάμπιονς και γιουρόπα, όλα παίζουν τον ρόλο τους. Και μακάρι να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος.
Άντε να δούμε, λοιπόν. Θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να φύγει με ένα αποτέλεσμα που θα του δίνει πιθανότητες για την ρεβάνς; Ή η Σάλκε θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί; Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: