Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Την πήρε από το χέρι!

Με τον Σιρόκοφ να κάνει… «παπάδες» και να σκοράρει τρεις φορές, η Ζενίτ έκανε το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας 4-1 της Πάσος Φερέιρα.

Την πήρε από το χέρι
Έχοντας τον Σιρόκοφ σε μεγάλα κέφια, όπως και τον Κερζάκοφ, ο οποίος ήταν… κοντά σε απόδοση, η Ζενίτ επικράτησε 4-1 της Πάσος Φερέιρα στην Πορτογαλία και έκανε το πιο σημαντικό βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο έμπειρος μέσος των Ρώσων άνοιξε το σκορ στο 27’, ενώ ο Λεάο στο 58’ έκανε το 1-1. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Σπαλέτι πήρε για τα καλά… μπροστά και έκανε και πάλι με τον Σιρόκοφ το 2-1, στο 60’. Ο Κερζάκοφ εκτέλεσε φάουλ στο 85’, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντεγκρά, στην συνέχεια στην πλάτη του πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης για να καταλήξει στα δίχτυα.

Ο Σιρόκοφ έγραψε το τελικό 4-1 στις καθυστερήσεις, δίνοντας το προβάδισμα για πρόκριση στη Ζενίτ. Βασικός και με κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνει να γίνεται όλο και καλύτερος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Πάσος: Ντεγκρά, Σάντος, Ρικάρντο, Ρομέου, Λεάο, Ολιβέιρα (80’ Χοσέ), Ροντρίγκο Αντόνιο, Φελίπε, Μιγκέλ (51’ Βίτορ), Ουρτάδο, Ιρομπίσο (65’ Καρλάο).

Ζενίτ: Λοντίγκιν, Λόμπαερτς, Χουμπόκαν, Σμολίνκοφ, Ανιούκοφ, Σιρόκοφ, Ζιριάνοφ (70’ Τίμοστσουκ), Βίτσελ, Ντάνι (80’ Μογκλιέβετς), Κερζάκοφ, Μπιστρόφ (61’ Αρσάβιν). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: