Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ματζουράκης στο Metropolis: «Θα πάρει θετικό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Γιάννης Ματζουράκης.

Ο τεχνικός της Καλλονής, αναφέρθηκε τόσο στο ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα, όσο και στον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Σάλκε.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για τον αγώνα της Καλλονής κόντρα στον Ολυμπιακό: «Όταν για 60 με 65 λεπτά δεν μπορούσε να κάνει βρίσκει ευκαιρίες ομάδα σαν τον Ολυμπιακό σημαίνει ότι παίξαμε καλά από πλευράς τακτικής. Χαλάσαμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού αναγκάζοντάς τον να παίξει με ψηλές μπαλιές».

Για το επερχόμενο ματς απέναντι στον Άρη: «Ένα ματς κόντρα στον Άρη πάντα θα είναι δύσκολο. Είναι η δεύτερη δύναμη στη βόρειο Ελλάδα, είναι μεγάλη ομάδα και στο Χαριλάου, αποκτά διαφορετική δυναμική. Παρ' ότι έχει προβλήματα είναι δίπλα ο κόσμος και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θα είναι πιο δύσκολα για μας μετά την ήττα του Άρη, ωστόσο πρέπει να το παλέψουμε και θα δούμε τί θα γίνει».

Για την σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάλκε: «Έχει ενισχυθεί, δεν ξέρω κατά πόσο έχει προχωρήσει στις πρακτικές, ωστόσο, τον περιμένω πιο δυνατό από ότι με τη Μέταλιστ. Είναι πολύ σημαντικό να έχει καλή συγκέντρωση γύρω από το κέντο, δεν είναι σωστό να οπισθοχωρήσει. Μπορεί να αξιοποιηθεί ο Στοχ, γιατί έχει την ταχύτητα να βγει στην αντεπίθεση και να προκαλέσει προβλήματα στη Σάλκε. Επίσης είναι σε καλή φόρμα και ο Λάζαρ και είναι πολύ καλό αυτό, αφού έχουν δέσει με τον Τζιόλη. Η μη χρησιμοποίηση του Αθανασιάδη από την αρχή δείχνει ότι ο Στέφενς επιμένει στην ταχύτητα. ο Αθανασιάδης είναι ψηλό κορμί, αλλά είναι λίγο αργός. Πιστεύω ότι αν χρειαστεί θα παίξει κι αυτός, αλλά μακάρι να μην χρειαστεί. Ο Σαλπιγγίδης μπορεί να βοηθήσει καλύτερα στην αντεπίθεση. Πιστεύω ότι θα βρει φάσεις ο ΠΑΟΚ και αν είναι συγκροτημένος στην άμυνα μπορεί να έχει την ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα. Εκτίμησή μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει και θα γυρίσει πίσω με θετικό αποτέλεσμα.

Για τον Χουμπ Στέφενς: «Είναι πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ ο Στέφενς, γιατί μπορεί να δώσει τα φώτα του για τα ατού της Σάλκε. Γνωρίζει απ' έξω και ανακατωτά τη Σάλκε και αυτό θα βοηθήσει σίγουρα τον ΠΑΟΚ».

Για την κακή κατάσταση στην οποία δείχνει πως βρίσκεται η Σάλκε: «Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από όλα όσα έχει παίξει μέχρι τώρα, ωστόσο η αυτοπεποίθησή τους είναι σίγουρα πεσμένη. Περιμένω να δεχθούν ακόμη ένα γκολ σήμερα, αφού δέχθηκαν τόσα έως τώρα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: