Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Όλα όσα είπαν Βρύζας – Ρεχάγκελ στο γεύμα!!

Όπως επιτάσσουν οι κανόνες της φιλοξενίας στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, η Σάλκε παρέθεσε γεύμα στους υπεύθυνους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Παρών και ο Ότο Ρεχάγκελ στο γεύμα.
Σε αυτό το γεύμα το παρών από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσαν, ο πρόεδρος της ομάδας Ζήσης Βρύζας, ο στρατηγικός σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη, Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο γενικός διευθυντής της ομάδας Μάκης Γκαγκάγκτης αλλά και ο διευθυντής επικοινωνίας, Παναγιώτης Παναγιωτάς.
Από την μεριά του ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας  μιλώντας στους διοικούντες της Σάλκε, τόνισε: «Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ, ξέραμε ότι θα σας βρούμε στο δρόμο μας, για αυτό σας πήραμε και τον Χούμπ Στέφενς (το είπε αστειευόμενος) το καλοκαίρι, είναι μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι η Σάλκε, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο».
Από την μεριά του, ο Ρεχάγκελ αστειευόμενος προς το πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα, είπε: «Η Ελλάδα είχε 30 χρόνια τον Βασιλιά Όθωνα, σας ήρθε και ένας δεύτερος Ότο (στην Γερμανία ο Όθωνας λέγεται Ότο), είστε τυχεροί που δεν έμεινε και αυτός τόσα πολλά χρόνια»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: