Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Τα τυπικά για Μαυρία!!

Στην Αγγλία βρίσκεται ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος αύριο θα περάσει ιατρικά και θα υπογράψει. Επιβεβαιώνει και ο ΠΑΟ, ο οποίος θα πάρει τρία εκατομμύρια ευρώ.

Τα τυπικά για Μαυρία
Από το μεσημέρι σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Μαυρίας θα ταξιδέψει για την Αγγλία, προκειμένου να τελειώσει, επιτέλους, η μεταγραφή του στη Σάντερλαντ. Ο 19χρονος, λοιπόν, βρίσκεται στο Νησί και όλα δείχνουν ότι μια υπόθεση που πέρασε από… χίλια κύματα θα έχει αίσιο τέλος.

Ο παίκτης θα περάσει αύριο ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο με τις «μαύρες γάτες», κατά πάσα πιθανότητα, τετραετές και θα κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Οι «πράσινοι», όπως γράφουν και οι Αγγλοι θα βάλουν ένα αρκετά καλό ποσό στα ταμεία τους, καθώς αναμένεται να εισπράξουν τρία εκατομμύρια ευρώ, σε μια εποχή δύσκολη, με τις προσπάθειες για οικονομική… ανάταση της ΠΑΕ να είναι πολλές από τη διοίκηση.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, πλην, του Ατζαγκούν που είναι στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί και με άλλον ποδοσφαιριστή στα χαφ, μια και τα χρήματα που θα πάρουν από την αγγλική ομάδα, του δίνουν μια διαφορετική, αν θέλετε, άνεση στο οικονομικό «κομμάτι». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: