Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Show Βάσκων στο «Ζερλάν»!!

Μια εντυπωσιακή Σοσιεδάδ έκανε πλάκα στην Λυών μέσα στο «Ζερλάν» και με το 2-0 που πήρε βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια.

Show Βάσκων στο «Ζερλάν»!
Απείχε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δέκα χρόνια αλλά τώρα δείχνει πανέτοιμη να επιστρέψει… Η Ρεάλ Σοσιεδάδ με πολύ καλή εμφάνιση και δύο εκπληκτικά γκολ, νίκησε 2-0 μέσα στο «Ζερλάν» την Λυών και βρίσκεται από σήμερα με το ενάμιση πόδι στους ομίλους.

Οι Γάλλοι δεν μπόρεσαν να περιορίσου τους ορεξάτους Γκριζμάν και Βέλα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 17΄με γκολάρα του πρώτου και επιδόθηκαν σε ένα φλύαρο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι είχαν την κατοχή.

Στο 50΄ο Σεφέροβιτς με τρομερό βολέ έκανε το 2-0 για τους Βάσκους και ουσιαστικά τελείωσε το ματς αλλά και την υπόθεση πρόκριση. Μάλιστα, η Σοσιεδάδ, με την Λυών να έχει μείνει με δέκα λόγω αποβολής του Μπίσεβατς, είχε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Γκρανέρο στο φινάλε του αγώνα αλλά έτσι και αλλιώς με την ρεβάνς στο «Ανοέτα», είναι το ακλόνητο φαβορί για να βρεθεί στους ομίλους.




Συνθέσεις:
Λυών: Λόπες, Μπεντιμό, Φοφανά, Γκρενιέ, Γκουργκίφ, Λακαζέτ, Λόπες, Μαλμπράνκ (58΄Μπαλουλί), Γκοναλόν, Μπενζιά (57΄Ντάνιτς)

Σοσιεδάδ: Μπράβο, Κ. Μαρτίνεθ, Μπεργκάρα, Ι. Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέλα, Πριέτο, Βέλα, Ζουρουτούθα (81΄Πάρντο), Κανταμούρο, Σεφέροβιτς (64΄Γκρανέρο), Γκριζμάν (70΄Κάστρο)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: