Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Άντεξε και πήρε το προβάδισμα…!

Στην πίεση της Αϊντχόφεν άντεξε η Μίλαν και έφυγε με την ισοπαλία 1-1 από την Ολλανδία στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα play-off του Champions League, που της δίνει προβάδισμα πρόκρισης.

Άντεξε και πήρε το προβάδισμα…
Για 15 λεπτά, όταν και κατάφερε να προηγηθεί, θύμιζε την παλιά, καλή Μίλαν που όλοι θαύμαζαν.

Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και μετά το γήπεδο πολλές φορές… έγερνε και η Αϊντχόφεν την πίεζε ασφυκτικά.

Παρά το γκολ που δέχτηκαν, αλλά και την πίεση, οι «ροσονέρι» κατάφεραν να φύγουν με το 1-1 από την Ολλανδία, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα play-off του Champions League.

Με αυτό το σκορ η ομάδα του Μιλάνου απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι, αν και κατά διαστήματα ήταν εξαιρετικοί, δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη και έμειναν με την πολύ καλή εμφάνιση και το χειροκρότημα των φιλάθλων τους.

Στο πρώτο τέταρτο που ήταν… φωτιά, η Μίλαν κατάφερε στο 15’ να πάρει το προβάδισμα με τον Ελ Σαραουί, ενώ δύο λεπτά αργότερα είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά της, όταν το σουτ του Μπαλοτέλι βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και πέρα η Αϊντχόφεν ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης, πίεσε, είχε δοκάρι με τον Μέιχερ στο 37’ και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 60’, όταν ο Μάταβζ εκμεταλλεύτηκε λάθος του Αμπιάτι και με το κεφάλι έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και οι «ροσονέρι» έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση.

Αϊντχόφεν (Κοκού): Ζοέ, Ρεκίκ, Μπρούμα, Βίλεμς, Μπρένετ, Μάχερ, Σχάαρς (89’ Χίλτζεμαρκ), Πάρκ (68’ Ζοζεβσούν), Ματάβζ (76’ Λοκάντια), Βαϊνάλντουμ, Ντιπέι

Μίλαν (Αλέγκρι): Αμπιάτι, Μεξές, Ζαπάτα, Αμπάτε, Μουντάρι, Μπόατενγκ (84’ Νιάνγκ), Μοντολίβο, Εμάνουελσον, Ντε Γιόνγκ (78’ Πόλι), Μπαλοτέλι, Ελ Σαραουί Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: