Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Προβάδισμα για την Βικτόρια Πλζεν!

Προβάδισμα για την Βικτόρια Πλζεν Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Βικτόρια Πλζεν έναντι της Μάριμπορ μετά το 3-1 στην Τσεχία.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον Νταρίντα, αλλά χρειάστηκε το γκολ του Ντούρις στο 90ο λεπτό για να μπορούν να ταξιδέψουν με περισσότερες πιθανότητες στη Σλοβενία για τη ρεβάνς.

Στο 8ο λεπτό η Βικτόρια Πλζεν άνοιξε το σκορ με τον Σισόβσκι να αντιδρά πιο γρήγορα και να προλαβαίνει τους αντιπάλους του στη δημιουργία του Νταρίντα.

Ο τελευταίος ήταν ο σκόρερ του δεύτερο τέρματος της τσεχικής ομάδας. Ο Κοβαρίκ έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Νταρίντα με δυνατό σουτ νίκησε τον Χαντάνοβιτς κάνοντας το 2-0.

Η Μάριμπορ όμως αντέδρασε… Οκτώ λεπτά αργότερα (66’) ο Μέγατς εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και με όμορφο σουτ μείωσε σε 2-1.

Το παιχνίδι έδειχνε ότι θα τελείωνε χωρίς κάποια αλλαγή, με ένα σκορ που θα έδινε πολλές ελπίδες στους φιλοξενούμενους. Ο Ντουρις όμως στο 90ο λεπτό έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα της Μάριμπορ μετά από ενέργεια του Ράιτοραλ.

Βικτόρια Πλζεν: Κόζατσιτς, Λιμπέρσκι, Ρέζνικ, Προτσάζκα, Σισόβσκι, Χοράβα, Χορβάθ, Πετρζέλα (77’ Ράιτοραλ), Νταρίντα (87 Τεκλ), Κοβαρίκ, Βάνγκερ (63’ Ντουρίς)

Μάριμπορ: Χαντάνοβιτς, Μεγάτς, Ποτοκαρ, Ράιτσεβιτς, Βίλερ, Μιλετς (85’ Ντερβίσεβιτς), Ιμπραϊμι (88’ Μεντί), Τσιγιάνοβιτς, Ταβάρες, Μποχάρ Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: