Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

«Επιτακτική νίκη με την Καλλονή»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Κυριάκος Μπιμπισίδης, μίλησε στον Arena fm 89,4 για την ομάδα του Άρη στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Απόλλων Σμύρνης.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα και από μεριάς απόδοσης και από μεριά αποτελέσματος, περιμέναμε διαφορετικά τα πράγματα από μια ομάδα που εκτός από τον ενθουσιασμό δεν έδειξε τίποτα παραπάνω. Δεν νομίζω ότι ο Απόλλων έπαιξε καλύτερα από μας αλλά κάναμε πολλά λάθη που δεν έγιναν σε κανένα από τα φιλικά παιχνίδια. Έγιναν πολλά προσωπικά λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκα ο αντίπαλο με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στην εικόνα του Άρη και στον επιθετικό τομέα, πρέπει να πατήσουμε περισσότερο περιοχή για να έρθουν περισσότερες ευκαιρίες αλλά και τα γκολ. Το παιχνίδι με την Καλλονή είμαστε καταδικασμένοι να το πάρουμε, το ξέρουνε και τα παιδιά για πάρα πολλούς λόγους. Στην πρώτη αγωνιστική υπήρχε πολύ άνχος το οποίο λύγισε πολλά παιδιά και δεν είχαν καλή απόδοση. Είναι βαριά η φανέλα του Άρη αλλά πρέπει να χαλαρώσουν τα παιδιά και να παίξουν αυτό που μπορούνε».
Για τον Ίμπε: «Είναι ανέτοιμος 100%, είναι πίσω από φυσική κατάσταση και στο πρώτο ημίχρονο που έπαιξε δεν έκανε ούτε μια προσπάθεια, είτε διείσδυση ούτε κίνηση χωρίς την μπάλα. Ελπίζω έρθει σε καλή φόρμα και να βοηθήσει την ομάδα επιθετικά».
Για τον Μανιά: «Ο Μανιάς έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα, έδειξε καλή εικόνα στα φιλικά αλλά στο πρώτο παιχνίδι δεν έγινε απειλητικός προς τα αντίπαλα δίχτυα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: