Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Πανταζής στο Metropolis: «Θα παίξει κανονικά ο Μανιάς»

Στο Αθλητικό Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Μανιάς, όσο και στην κατάσταση του Ίμπεχ.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Σε μία φάση από χτύπημα αντιπάλου ο Μανιάς υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική. Αρχικά υπήρξε ανησυχία επειδή πρήστηκε το πόδι του, ωστόσο, χθες ήταν καλύτερα. Σήμερα θα κάνει φυσιοθεραπεία χωρίς να προπονηθεί και θα δούμε την κατάστασή του στην αυριανή προπόνηση. Αν μπορεί να περπατήσει κανονικά και να τρέξει ελαφρά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο ματς με την Καλλονή. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Μανιάς θα αγωνιστεί κανονικά».

Όσον αφορά τον Ιμπέχ, ο Βαγγέλης Πανταζής υπογράμμισε: «Ο Ιμπέχ είναι μια χαρά, δεν έχει κάποιο ιστορικό τραυματισμών και το μόνο που απομένει είναι να προσαρμοστεί στην ομάδα. Καταβάλει μεγάλη προσπάθεια αλλά ήρθε πρόσφατα στην ομάδα, μόλις δύο εβδομάδες και θέλει χρόνο για να ενταχθεί ομαλά. Σε δύο εβδομάδες πιστεύω θα είναι εντάξει».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: