Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Δεν υπάρχει θέμα Μίτσελ!

Τα πράγματα στη… θέση τους έβαλαν από τον Ολυμπιακό απαντώντας άμεσα στα σενάρια που πήγαν να δημιουργηθούν περί ζητήματος… Μίτσελ καθώς και για μεταγραφικές υποθέσεις...

Δεν υπάρχει θέμα Μίτσελ
Τα πράγματα στη… θέση τους έβαλαν από τον Ολυμπιακό απαντώντας άμεσα στα σενάρια που πήγαν να δημιουργηθούν σήμερα περί ζητήματος… Μίτσελ καθώς και για μεταγραφικές υποθέσεις μετά από δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Οι Πειραιώτες ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Μίτσελ εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Ισπανού τεχνικού, και ουσιαστικά βάζοντας τέλος σε κάθε… φημολογία πριν αυτή καν δημιουργηθεί.

Δεν έμειναν όμως εκεί… Φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και για μεταγραφικές υποθέσεις που προέκυψαν σήμερα μετά από σχετικά δημοσιεύματα.

Στο «λιμάνι» τονίζουν ότι δεν ευσταθούν τα όσα έγραψαν στην Ισπανία περί ενδιαφέροντος και πρότασης στη Λεβάντε για τον Ντιόπ αλλά και την Κροατία για τον Βουκόγιεβιτς.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί -πάντως- είναι πως οι ερυθρόλευκοι... ψάχνονται για αμυντικό χαφ με πρόθεση να έχει τελειώσει το ζήτημα μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: