Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Στέφενς: «Δεν είμαστε φαβορί, αλλά…»

«…θα τα δώσουμε όλα», τόνισε ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σάλκε για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ…

Στέφενς: «Δεν είμαστε φαβορί, αλλά…»
«…θα τα δώσουμε όλα», τόνισε ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σάλκε για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ…

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου:

-για την επιστροφή του ως αντίπαλος:
«Χαίρομαι που βλέπω φίλους. Δεν είμαστε φαβορί. Αλλά θα τα δώσουμε όλα. Το θεωρούσαμε απίθανο να φτάσουμε τόσο μακριά αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό…»

-για τη διαφορά δυναμικότητας:
«Θα δείξουν τα δύο παιχνίδια εάν είναι αγώνας Δαβίδ – Γολιάθ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την ποιότητα μας. Μετά από δύο αγώνες θα φανεί εάν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Είναι καλό που θα δώσουμε έναν αγώνα μπροστά σε τέτοιους οπαδούς και είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως ο δεύτερος αγώνας δεν θα είναι έτσι γιατί οι οπαδοί μας δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο.

-είναι πλεονέκτημα ότι γνωρίζει τη Σάλκε:
«Φυσικά και προσπαθώ να δείξω ποια είναι τα καλά στοιχεία της Σάλκε. Γνωρίζω τη Σάλκε καλύτερα από άλλους προπονητές είναι ένας γεγονός. Αλλά όμως εάν είναι ένα πλεονέκτημα θα φανεί αργότερα. Το σημαντικό είναι να σταθούμε στις ικανότητές των παικτών μου.

-πόσο δύσκολο είναι για αυτόν να αντιμετωπίζει τη Σάλκε:
«Είμαι επαγγελματίας. Με τη ίδια όρεξη και χαρά που δουλεύω στον ΠΑΟΚ δούλευα και στη Σάλκε. Δεν θα είναι ευχάριστο, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε»

-εάν είχε επικοινωνία με τη Σάλκε μετά την αποχώρησή του.
«Υπήρχε συνάντηση με τον πρόεδρο. Μου πρότειναν μια θέση διοικητική. Ζήτησα χρόνο να το σκεφτώ γιατί είχα πει ότι θέλω να διαπιστώσω εάν σκέφτομαι ακόμη ως προπονητής. Κάτι που εξακολουθούσα να κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: