Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

«Μπορεί την πρόκριση από σήμερα ο ΠΑΟΚ»

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Βασίλης Βασιλάκος, φιλοξενήθηκε στον Arenafm 89,4 και μίλησε για τις ομοιότητες του σημερινού παιχνιδιού κόντρα στην Σάλκε, με τις αναμετρήσεις με την Μπάγερν το 1983, αλλά και για τις πιθανότητες που δίνει για το σημερινό παιχνίδι.
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπάγερν Μονάχου:
«Το χαρακτηρίζω ως το παιχνίδι του αιώνα, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Η Μπάγερν τότε είχε μεγάλα αστέρια και μπορώ να πω ότι σταθήκαμε στο ύψος μας και ήμασταν ισάξιοι με τους Γερμανούς. Υπήρχε τεράστια αποθέωση στον γυρισμό μας».
Τα κοινά στοιχεία με εκείνο το παιχνίδι:
«Αντίστοιχα με σήμερα που Ιβάν Σαβίδης έχει τάξει πριμ στους παίκτες σε περίπτωση νίκης και ισοπαλίας και τότε ο κ.Παντελάκης  μας είχε τάξει πριμ 300.000 δραχμές για πρώτη φορά.
Εκείνη η ομάδα τότε ήταν δεμένη , ήταν έτοιμη, ο ΠΑΟΚ ακόμα θεωρώ ότι δεν είναι έτοιμος, το έδειξε και με την Μέταλιστ αλλά και με την Ξάνθη. Αυτό νομίζω είναι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Πήρε πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές αλλά πρέπει να περάσει λίγος χρόνος για να γίνουν ομάδα».
Για το σημερινό παιχνίδι:
«Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση από σήμερα, έχει ανεβασμένη ψυχολογία σε σχέση με την Σάλκε, η οποία είναι σε άσχημη κατάσταση και αν ξεπεράσει κάποια προβλήματα, νομίζω ότι θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Γερμανία».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: