Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Στην Λοκομοτίβ ο Ντιαρά!

Ακόμα μία αποχώρηση από την Ανζί. Η Λοκομοτίβ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Λασανά Ντιαρά μέχρι το 2016, που επέλεξε την φανέλα με το νούμερο 85.

Στην Λοκομοτίβ ο Ντιαρά
Δεύτερος παίκτης μέσα σε λίγες ημέρες που φεύγει από την Ανζί για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Μόσχας. Οι πρωτευουσιάνοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Λασανά Ντιαρά για τα επόμενα τρία χρόνια, ακολουθώντας το δρομολόγιο του Μουμπάρακ Μπουσουφά.

Ο 28χρονος Γάλλος στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, όταν και πήρε μεταγραφή στην Ρωσία, αγωνίστηκε με την φανέλα της Ανζί 28 φορές, πετυχαίνοντας μάλιστα κι ένα γκολ. Ουσιαστικά αποτελεί την έκτη απώλεια του συλλόγου, λόγω της νέας πολιτικής που ακολουθεί πλέον, μετά τους Σάτοφ, Ζιρκόφ, Ντενίσοφ, Κοκόριν και Μπουσουφά.

Το κόστος της μεταγραφής δεν έγινε γνωστό, ωστόσο εκτιμάται περίπου στα 15 εκατ. ευρώ. Η Ανζί πέραν των χρημάτων που βάζει στα ταμεία της άμεσα, γλιτώνει και τα περίπου 5 εκατ. ευρώ που θα χρειαζόταν να καταβάλλει στον άλλοτε άσο των Τσέλσι, Άρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης, για κάθε χρόνο του συμβολαίου του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: