Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΠΑΟΚ μπορείς ….!!

Έφτασε η ώρα για τον ΠΑΟΝ να  διεκδικήσει την συμμετοχή του για πρωτη φορά στην ιστορία σε ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.
Με αντίπαλο τη Σάλκε (21:45,/ΔΤ)  θέλει αποτέλεσμα που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της Τούμπας.
Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια και τους Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνη και Κίτσιου από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέσεις οι Τζιόλης και Λαζάρ, ενώ μπροστά τους θα κινηθούν οι Στοχ, Λούκας και Λόρενς, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να είναι ο μοναδικός προωθημένος για τον ΠΑΟΚ.
Την αποστολή του «δικεφάλου» συμπληρώνουν οι: Γλύκος, Σκόνδρας, Λόπεθ, Κατσικάς, Κάτσε, Γεωργιάδης, Ολίσε, Νέτσιντ και Αθανασιάδης
Οσο για τους «μπλε» της Γερμανίας, αναμένεται να έχουν τον Τίμο Χίλντεμπραντ κάτω από τα δοκάρια, και τους Φουχς, Χεβέντες, Μάτιπ και Ουτσίντα από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στα χαφ θα παραταχθούν οι Ντοϊστέντερ και Τζόουνς, με τους Ντράξλερ, Φαρφάν και Τζόουνς μπροστά τους, με τους Κλέμενς και Σάλαϊ στην επιθετική γραμμή.
Την αποστολή της Σάλκε συμπληρώνουν οι: Φέρμαν, Πούκι, Μέιερ, Μπαρνέτα, Γκορέτσκα, Χέγκερ και Σαντάνα
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ θα έχει τη συμπαράσταση αρκετών χιλιάδων οπαδών του που έχουν κάνει το ταξίδι από την Ελλάδα, αλλά και από άλλες περιοχές της Ευρώπης και φυσικά από τη Γερμανία, ενώ ρέφερι της αναμέτρησης θα είναι ο Γάλλος, Στεφάν Λανουά.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: