Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Βλέπει «Μπάρτσα» και… σκοράρει!!

Η σχέση που έχει ο Ντέιβιντ Βίγια με τα δίχτυα είναι πολύ ζεστή. Όταν μάλιστα έχει αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα και ιδιαίτερα μέσα στο σπίτι της, «αφηνιάζει».

Βλέπει «Μπάρτσα» και… σκοράρει!
Μπορεί να αγωνίστηκε για τρία χρόνια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, όμως οι έξι σεζόν που την είχε αντίπαλο δείχνουν πως όποτε τη βλέπει σπίτι της… «δαγκώνει».

Ο Νταβίντ Βίγια διατηρεί πολύ καλή παράδοση κόντρα στην πρώην ομάδα του, αφού στις έξι σεζόν την έχει συναντήσει 14 φορές, έχει σκοράρει στις 6 απ’ αυτές και έχει βάλει συνολικά 7 γκολ. Μάλιστα, μόλις ένα απ’ αυτά δεν είναι μέσα στο «Καμπ Νόου».

Η ώρα για την πρώτη συνάντηση των δύο τους έφτασε για το Σούπερ Καπ Ισπανίας και το sport-fm.gr παρουσιάζει τη ζεστή σχέση με τα δίχτυα που έχει ο επιθετικός κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Την περίοδο 2003-04, όταν αγωνιζόταν με την φανέλα της Σαραγόσα, ο Βίγια σκόραρε το νικητήριο γκολ στο ματς κόντρα στους Καταλανούς για τον προημιτελικό του κυπέλλου, το οποίο συντέλεσε και στην πρόκριση της ομάδας του στον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου, αφού ο επαναληπτικός ολοκληρώθηκε με 1-1.
Την επόμενη σεζόν και πάλι με την Σαραγόσα δεν… κρατήθηκε μπροστά στα δίχτυα της Μπαρτσελόνα και με ένα μακρινό σουτ «εκτέλεσε» τους Καταλανούς.


Η καλύτερη χρονιά κόντρα στην… πρώην ήταν την σεζόν 2005/06 όταν τη βρήκε στο δρόμο του δύο φορές με τη φανέλα της Βαλένθια και την «πλήγωσε» με τρία γκολ.

Στο ματς του πρώτου γύρου μάλιστα, τα δύο του γκολ έδωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.


Στην επόμενη συνάντηση των δύο ομάδων ο Βίγια όχι μόνο πήρε πάνω του το ματς, που έληξε με 1-0, αλλά έβαλε και ένα ξεχωριστό γκολ.


Το 2006 έδειξε ξανά τα… δόντια του στους «Μπλαουγκράνα», ανοίγοντας το σκορ στη μεταξύ τους ισοπαλία για την Πριμέρα Ντιβιζιόν.


Το… αποχαιρετιστήριο γκολ, πριν την έναρξη της συνεργασίας τους το έβαλε το 2008 μέσα στο «Καμπ Νόου». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: