Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

«Άλλο Ελλάδα, άλλο Ευρώπη»

O Κώστας Φραντζέσκος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μίλησε στον Arena 89,4 σχετικά με την σημερινή αναμέτρηση του “Δικέφαλου” απέναντι στην Σάλκε:
Αρχικά είπε:«Κοιτάω συνέχεια τι κάνει ο ΠΑΟΚ γιατί πέρασα τέσσερα θαυμάσια χρόνια στην ομάδα» είπε στην αρχή και συνέχισε αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Σάλκε:
«Ο Στέφενς ξέρει τι πάει να πει Γερμανία και γερμανικό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα όμως όταν περάσεις στις τέσσερις γραμμές είναι καθαρά θέμα των παικτών. Αυτά δεν είναι παιχνίδια πρωταθλήματος, είναι εντελώς διαφορετικά. Το λάθος κοστίζει και δεν μπορείς να το καλύψεις πολύ εύκολα σε αυτό το επίπεδο»
Η γνώμη του για τις  δυο αναμετρήσεις :«Η Σάλκε γενικά είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μιλάμε για δύο αγώνες. Πιστεύω ότι θέλει μεγαλύτερη προσοχή στο δεύτερο ματς της Τούμπας. Θα είναι κρύο παιχνίδι και γι’ αυτό το φοβάμαι πιο πολύ. Ο ΠΑΟΚ έξω θα έχει μεγαλύτερη προσοχή γιατί όταν παίζεις σε γήπεδα με πολύ κόσμο δείχνεις άλλη νοοτροπία»
Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ:«Έχω την εντύπωση ότι έχουν έρθει πιο έμπειρα παιδιά στην ομάδα και μπορούν να βοηθήσουν. Ξέρω τον Στόχ σαν παίκτη. Εύχομαι να μπει στην ελληνική νοοτροπία κυρίως για να καταλάβει τι πάει να πει ΠΑΟΚ πάνω από όλα»
Για το νέο πρωτάθλημα:«Θα είναι ένα πρωτάθλημα όπως και το περσινό. Δυστυχώς ίσος και χειρότερο από δυναμικότητα και από θέαμα, παρότι είδαμε αρκετά γκολ στην πρώτη αγωνιστική. Μακάρι να βγω ψεύτης» ενώ στην ερώτηση ποιος μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό:
«Αν υπάρχει σταθερότητα και σωστά βήματα τότε μόνο ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να κοντράρει το πρωτάθλημα. Αν είναι φέτος ή του χρόνου θα το δείξει η πορεία του. Έχω επαφές με πολύ κόσμο από την Θεσσαλονίκη. Μου είναι ευχάριστο όποτε ανεβαίνω και βλέπω παιχνίδια του ΠΑΟΚ»
Για τις προπονήσεις που κάνει με την Κ17 του Παναθηναϊκού:«Μέσα σε όλα που μαθαίνουμε στα παιδιά είναι και τα στημένα. Υπάρχουν αξιόλογα παιδιά που μπορούν αλλά θέλει να έχεις και το ταλέντο. Σίγουρα όσον αφορά εμένα έχει χαθεί η δύναμη μετά από τόσα χρόνια γιατί είναι και θέμα ηλικίας. Εκεί που θες να την στείλεις της στέλνεις, αλλά είναι θέμα προπόνησης»
Και τέλος έδωσε και το προγνωστικό του για την σημερινή αναμέτρηση:«Αν ο ΠΑΟΚ μπορέσει να είναι συγκεντρωμένος σε όλη την διάρκεια του αγώνα μπορεί να πάρει μία ισοπαλία»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: