Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δασκαλάκης: «Κάποια στιγμή θα μας ευνοήσει η τύχη...»

Στην ατυχία και την έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε το ισόπαλο αποτέλεσμα που έφερε ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Σήφης Δασκαλάκης,τονίζοντας πως πλέον η νίκη είναι και θέμα ψυχολογίας.

Δασκαλάκης: «Κάποια στιγμή θα μας ευνοήσει η τύχη...»
Στο ψυχολογικό βάρος που προσθέτει στον ΟΦΗ η έλλειψη νίκης στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Σήφης Δασκαλάκης μετά την σημερινή ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο πορτιέρο των Κρητικών τόνισε πως η έλλειψη συγκέντρωσης στοίχισε στην ομάδα του, επισημαίνοντας όμως πως μέχρι τώρα έχει σταθεί άτυχη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σήφη Δασκαλάκη στην κάμερα του Novasports:

«Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Θέλουμε να κάνουμε μια νίκη, πρέπει επιτέλους να πάρουμε μία νίκη. Πετύχαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη στο δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, δεν τα καταφέραμε. Δεν στεκόμαστε στην αναγκαστική αλλαγή του Ζόρο, ξέραμε πως έχει ποιότητα στα στημένα ο ΠΑΟΚ. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, ήμασταν και άτυχοι.

Από ένα σημείο και μετά γίνεται και ψυχολογικό θέμα οι τρεις βαθμοί. Παίξαμε καλά σήμερα, βάλαμε και γκολ γιατί είχαμε θέμα με αυτό στα προηγούμενα ματς. Ελπίζω ότι σύντομα θα έρθουν οι νίκες. Θα μας ευνοήσει κάποια στιγμή η τύχη, θα παίξουμε καλά και θα κερδίσουμε».



Κουτσιανικούλης: «Απογοήτευση...»

Στην θέληση των παικτών του ΟΦΗ να πάρουν τη νίκη στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ και στην απογοήτευση που έφερε το ισόπαλο αποτέλεσμα αναφέρθηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Δεν έκρυψε την απογοήτευση για την έλλειψη νίκης του ΟΦΗ για ακόμα ένα παιχνίδι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο επιθετικός του Κρητικού συλλόγου αναφέρθηκε στην απογοήτευση που έφερε το ισόπαλο αποτέλεσμα, τονίζοντας πως η νίκη είναι απαραίτητη για ψυχολογικούς λόγους.

Αναλυτικά η δηλώσεις του Βασίλη Κουτσιανικούλη στο Novasports:
«Δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πετύχαμε ένα γκολ που το θέλαμε από την αρχή. Πιέσαμε αρκετά αλλά και δεχθήκαμε πολλή μεγάλη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο. Δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ από στημένο και δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα δεύτερο. Πρέπει να έχεις και τύχη στο ποδόσφαιρο. Μέχρις στιγμής δεν μας έχει χαμογελάσει η τύχη. Υπάρχει απογοήτευση, θέλαμε το ματς και για ψυχολογικούς λόγους αλλά και επειδή ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι πέρασε, κοιτάμε το επόμενο που είναι πολύ σπουδαίο και θέλουμε την πρώτη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: