Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Παντελίδης: «Κρατάμε το σερί»

κανοποιημένος από το εντός έδρας «τρία στα τρία» του ΠΑΣ Γιάννινα, όχι όμως και από την εμφάνιση απέναντι στην Ξάνθη, εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου.


Παντελίδης: «Κρατάμε το σερί»
Ευχαριστημένος από τη διατήρηση του απόλυτου νικών στους Ζωσιμάδες έμεινε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης απέναντι στην Ξάνθη. Ο τεχνικός του ΠΑΣ τόνισε πως η εμφάνιση της ομάδας του δεν ήταν καλή και πως την επηρέασε αρνητικά η αποβολή του Βάλλα.

Αναλυτικά:

«Το καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Σημαντικότατη νίκη βαθμολογικά, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το θέαμα. Μπορέσαμε να αντιδράσουμε μετά το 1-1 και αυτό δείχνει ότι τα παιδιά είχαν διάθεση, αλλά μας έλειπε η αυτοπεποίθηση, είχαμε νευρικότητα και δεν κρατούσαμε την μπάλα όπως έπρεπε. Και στα τρία ματς εντός έχουμε τρεις νίκες, μας βοηθάει ο κόσμος και τον ευχαριστούμε πολύ.

Καμιά φορά η αποβολή λειτουργεί αρνητικά στην αντίπαλη ομάδα, προκαλεί νευρικότητα. Δεν είναι ότι δεν τρέξαμε και δεν πιέσαμε, χάναμε όμως την μπάλα. Είναι πολύ σημαντικό το 3 στα 3 στην έδρα μας και αυτό κρατάμε.

Οπωσδήποτε θεωρώ ότι αγχωθήκαμε μόνοι μας. Τα παιδιά έχουν αρκετό άγχος. Πέραν της αξίας της νίκης, το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι. Ό,τι είναι θα έρθει. Δεν μπορείς να θέτεις ως στόχο να βγεις από το γήπεδο μόνο έχοντας νικήσει, αλλά πρέπει να έχεις παίξει πρώτα καλό ποδόσφαιρο. Αν υποθέσουμε ότι η ομάδα έκανε επτά νίκες εντός πέρυσι και φέτος ήδη έκανε τρεις, τότε δεν νομίζω να έχουν άγχος για τη νίκη, εμείς τους ζητάμε να παίζουν πάνω απ' όλα καλά. Είναι σημαντικό ότι αντιδράσαμε και βάλαμε και γκολ από στημένο.

Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια, γιατί βλέπω τα αποδυτήριά μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: