Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δύο παίκτες του ΠΑΟΚ σκέφτονται να αποχωρήσουν!!

Ποιοι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου είναι πολύ πιθανό να εκφράσουν τάσεις φυγής το επόμενο διάστημα και για ποιο λόγο; Ο σκύλος έχει και πάλι το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Η νέα γκέλα του ΠΑΟΚ εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, έδωσε δικαιώματα για κριτική στον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος δεν είναι αλάνθαστος μέχρι τώρα. Μάλιστα, ήδη κάποιοι στέκονται στη διαχείριση του ρόστερ και στους παίκτες που έχει ...ξεχάσει ο Ολλανδός τεχνικός.
Έτσι λοιπόν, μετά το "θέμα" των αριστερών μπακ και αυτό του Πάμπλο Γκαρσία, προέκυψε "μουρμούρα" και για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο 19χρονος δεξιός μπακ αντιμετωπίζεται σαν ...αόρατος από τον Στέφενς, παρότι οι ξένοι σκάουτερ έχουν εξαιρετική άποψη γι΄ αυτόν και θεωρούν πως μπορεί να εξελιχθεί σε περίπτωση "Σταφυλίδη", που αγωνίζεται πλέον στη Γερμανία.
Βέβαια και στον ΠΑΟΚ έχουν εξαιρετική άποψη για τον μικρό και γι΄ αυτό του έκαναν νέο συμβόλαιο με ρήτρα 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το καλοκαίρι είπαν "όχι" σε δύο καλές προτάσεις από Ρωσία και Γερμανία.
Ο Στέφενς, όμως, φαίνεται πως δεν τον ...πολυπιστεύει και γι΄ αυτό τον έχει κάνει μόνιμο στην U-21, προτιμώντας τον Κίτσιου που είναι εξαιρετικός βέβαια μέχρι στιγμής. Μόνο στο Κύπελλο τον χρησιμοποίησε και χθες με τον ΟΦΗ ήταν πάλι εκτός.
Ο Κωνσταντινίδης, πάντως, σε καμία περίπτωση δεν τα παρατάει. Μάλιστα, όπως αναφέρεται από το περιβάλλον του, δεν τον παίρνει από κάτω και γι΄ αυτό δεν αντιδράει. Ωστόσο, αν συνεχιστεί ο "αποκλεισμός" του, είναι πολύ πιθανό να εμφανίσει τάσεις φυγής! Άλλωστε η ηλικία, το ταλέντο και η ...ζήτηση που έχει στο εξωτερικό, μπορούν να του φέρουν μία καλή πρόταση.
Την ίδια ώρα, όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter,"Sportdog Penalty", ο Κωνσταντινίδης δεν είναι ο μόνος που νιώθει ότι έχει απαξιωθεί από τον Στέφενς. Παράπονα και μάλιστα σοβαρά έχει και ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος παίζει είτε αριστερά είτε στην ...εξέδρα και δεν αποκλείεται να κάνει το "μπαμ" ζητώντας να φύγει από την ομάδα!
Το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν εξελίξεις και με τα δύο θέματα...

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: