Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τι λες τώρα; Έδωσε οδηγίες για ανύπαρκτο παίκτη!!

Απίστευτο κι όμως ...ελληνικό! Ποιος προπονητής της Σούπερ Λίγκας έδωσε οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του για να προσέξουν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα που δεν υπάρχει; Ο Τον Κάανεν φαίνεται ότι ...πουλούσε τρέλα στη Βέροια επειδή είχε καταλάβει πως ήταν φευγάτος από τη διοίκηση. 

Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί ποιον Εργοτέλη "τσέκαρε" για να δώσει οδηγίες στους παίκτες του πριν το παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο Ολλανδός προπονητής ...ανακάλυψε ότι ο Καρντόσο είναι ο πλεϊμεικερ στους Κρητικούς και είπε στους παίκτες να τον προσέξουν! Πράγμα το οποίο, φυσικά, δεν ισχύει...

Επίσης, ο Κάανεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές της Βέροιας για ...κάποιον Αλεξάντερ, ο οποίος κάνει μεγάλες μπαλιές από πίσω. Τέτοιος παίκτης, όμως, δεν υπάρχει στο ρόστερ του Εργοτέλη! Και, βεβαίως, μόλις οι παίκτες της Βέροιας άκουσαν αυτό το όνομα κοιτάζονταν μεταξύ τους για να καταλάβουν "τι παίζει".

Πώς να μη χάσει, μετά, το παιχνίδι με τον Εργοτέλη η "Βασίλισσα"; Όταν οι παίκτες παίρνουν εντολές για ανύπαρκτους ποδοσφαιριστές; Η Βέροια μοιραία, λοιπόν, ηττήθηκε (0-1) από τους Κρητικούς και ο Ολλανδός κόουτς αποτέλεσε λίγες ώρες μετά το παιχνίδι παρελθόν. Από τα ...ωραία του ελληνικού πρωταθλήματος...

 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: