Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Γενική είσοδος 10 ευρώ στο ντέρμπι!

600
Αύριο (1/10) βγαίνουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, στις 9 Οκτωβρίου στο κλειστό της Πυλαίας. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ. Αναλυτικά:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Τρίτης (1η Οκτωβρίου 2013) θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Άρης, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013. Για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν, η γενική είσοδος στο γήπεδο είναι 10€, για όλα τα διαζώματα του γηπέδου, εκτός των VIP Lounge, VIP 1, 2, 3, 4, και 5.
Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Άρης και όλους τους αγώνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Εξαιρούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών VIP Lounge, VIP 1, 2, 3, 4 και 5.
Από το πρωί της Τρίτης 1η Οκτωβρίου 2013, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης και μέσω Internet από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print @home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω διαδικτύου θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης θέσης για όλους τους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: