Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Λεμονής: «Πιο ικανός ο Απόλλων»

Στην ικανότητα του Απόλλωνα να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ στάθηκε ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Τάκης Λεμονής, ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Λεμονής: «Πιο ικανός ο Απόλλων»
Προβληματισμένος ήταν ο Τάκης Λεμονής μετά την ήττα 4-2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, κυρίως με την αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού στάθηκε κυρίως στην ικανότητα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να μετουσιώσει σε γκολ της ευκαιρίες που δημιούργησε, εν αντιθέσει με τους δικούς του παίκτες που απώλεσαν πάρα πολλές ευκαιρίες.

«Είναι μια άσχημη μέρα για μας λόγω του αποτελέσματος, αν και για κάποιον τρίτο το ματς ήταν καλό. Στο αμυντικό κομμάτι κάναμε λάθη και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Νομίζω ότι δεν υπήρχε μία ομάδα που να έπαιξε καλύτερα από την άλλη, καθώς το ματς ήταν ισοδύναμο. Ο Απόλλων, ωστόσο, φάνηκε πιο ικανός και καλύτερος στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας», ήταν αρχικά τα λόγια του Λεμονή.

Ενώ για το αν έπαιξα ρόλο οι ατυχία με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Λεβαδειακού: «Όταν χάνεις με 4-2, δεν έχεις να πεις πολλά. Είχαμε ευκαιρίες, περισσότερες από τον Απόλλωνα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα όταν δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους αμυντικούς, αλλά γενικά στην αμυντική λειτουργία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: