Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τι ετοιμάζει ο Μίτσελ!!

Τουλάχιστον τρία είναι τα «διλήμματα» του Μίτσελ στον καταρτισμό της ενδεκάδας του Ολυμπιακού που σκοπεύει να παρατάξει στο Βέλγιο απέναντι στην Άντερλεχτ.

Τι ετοιμάζει ο Μίτσελ
«Δεδομένοι» και «διλήμματα» υπάρχουν στο μυαλό του Μίτσελ όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο μεθαυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ.

Στην άμυνα υπάρχει μόνο ένα ερωτηματικό, αφού την… πεντάδα στα μετόπισθεν θα αποτελέσουν ο Ρομπέρτο (κάτω από τα δοκάρια) με τους Μανωλά, Μανιάτη και Σιόβα. Θέση στα αριστερά διεκδικούν ο Χολέμπας και ο Μπονγκ, ο οποίος επιστρέφει από τον τραυματισμό του.

Η λογική λέει ότι ο Σάμαρης και ο Εντινγκά θα αποτελέσουν το δίδυμο στο χώρο της «ερυθρόλευκης» μεσαίας γραμμής. Η συμμετοχή του Γιαταμπαρέ στην αποστολή θα κριθεί στη σημερινή προπόνηση, αφού χθες έκανε θεραπεία και ο Μασάντο παραμένει στα… πιτς.

Όσον αφορά τώρα τα άκρα, όλα δείχνουν ότι ο Βάις έχει καπαρώσει μία θέση και για την άλλη φαβορί θα πρέπει να θεωρείται ο Φουστέρ, από τη στιγμή που ο Κάμπελ δείχνει να είναι ντεφορμέ.

Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» Μίτσελ έχει να κάνει με τις δύο θέσεις της επίθεσης: τον σέντερ φορ και τον παίκτη που θα αγωνιστεί από πίσω του. Ο Σαβιόλα είναι σε πάρα πολύ καλάσταση, ο Μήτρογλου πήρε «ανάσες» στον αγώνα με τον Πανιώνιο, ενώ φανέλα βασικού διεκδιθεί ο Τσόρι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: