Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

«Αρχή μας η σοβαρότητα»

Στη σοβαρότητα και την ποιότητα που έχει ο Ατρόμητος τόσο ατομικά όσο και συνολικά στάθηκε σε δηλώσεις του ο Σωκράτης Φυτανίδης.

«Αρχή μας η σοβαρότητα»
Για το ματς του κυπέλλου κόντρα στον Φωστήρα και το ερχόμενο ματς με την Καλλονή για το πρωτάθλημα μίλησε ο Σωκράτης Φυτανίδης.
Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου τόνισε πως η σοβαρότητα και οι ποιότητα είναι τα στοιχεία που πρέπει να προτάξει η ομάδα απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωκράτης Φυτανίδης στο Novasports:

Σωκράτη πόσο σημαντική είναι για τον Ατρόμητο η νίκη κόντρα στον Φωστήρα;
«Σε κάθε παιχνίδι και σε οποιοδήποτε θεσμό ο Ατρόμητος μπαίνει πάντα για την νίκη. Έτσι και στο παιχνίδι με τον Φωστήρα η ομάδα κατάφερε και πήρε ένα αποτέλεσμα το οποίο είναι ευνοϊκό και για τον θεσμό του κυπέλλου. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά ώστε η ομάδα να ανέβει βαθμολογικά ακόμη περισσότερο και να φτάσει στη θέση την οποία ονειρευόμαστε και έχουμε ως στόχο στην αρχή της σεζόν».

Θέλετε να αποδείξετε ότι η περσινή χρονιά στο κύπελλο ήταν μια παρένθεση;
«Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι γύρω γύρω. Αυτό που πρέπει να αποδείξουμε πρώτον στους εαυτούς μας είναι να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι σοβαροί ώστε να παίρνουμε αυτό που αξίζουμε. Πέρσι δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι, ο αποκλεισμός στοίχισε στην ομάδα από όποια πλευρά κι αν το κοιτάξεις κι αυτό σίγουρα δε θέλουμε να επαναληφθεί».

Η σοβαρότητα είναι αρκετή για να κάμψετε το εμπόδιο της Καλλονής; «Η σοβαρότητα είναι κάτι το οποίο πρέπει να το έχουμε στο παιχνίδι μας σαν αρχή. Από εκεί και πέρα όμως δε φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει μες τον αγωνιστικό χώρο να βγάλουμε όλα τα θετικά στοιχεία που έχουμε ως ομάδα, να βγάλουμε την ποιότητά μας, την ατομική και την ομαδική κι από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε την νίκη από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Προσωπικά δεν κοιτάω ποτέ ποιος είναι αντίπαλος στον αγωνιστικό χώρο, γιατί με ενδιαφέρει πρώτα πως θα παίξουμε εμείς. Επειδή έχουμε μάθει να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, αυτό θα κάνουμε και στο παιχνίδι της Δευτέρας».

Πως σου φαίνεται ως τώρα η Καλλονή; «Από τη στιγμή που έχει μαζέψει αυτούς τους βαθμούς, σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Χρίζει ιδιαίτερης προσοχής γιατί είναι νεοφώτιστη και δεν ξέρουμε πολλά γι' αυτήν, παρ' ότι έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζουμε και διαθέτουν εμπειρία. Μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δώσουμε τον δικό μας ρυθμό ώστε να πάρουμε τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: