Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Μπαρτζώκας: «Έχουμε πολλά να διορθώσουμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κρατά χαμηλούς τόνους παρά τα ενθαρρυντικά μηνύματα από την παρουσία του Ολυμπιακού στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης.

Μπαρτζώκας: «Έχουμε πολλά να διορθώσουμε»
Τα φιλικά είναι για να εντοπίζονται οι αδυναμίες κι όχι να… πανηγυρίζονται οι νίκες. Αυτή τη φιλοσοφία έχει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που δεν στέκεται στην κατάκτηση του Rixos Cup, αλλά τονίζει την ανάγκη βελτίωσης, αφού τα περιθώρια είναι πολλά.

«Ήταν τρία εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν κακοί για τρία δεκάλεπτα απέναντι στην Μπουντιβέλνικ αλλά επιστρέψαμε με ένα καλό τέταρτο δεκάλεπτο. Απέναντι στην Εφές είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, η Εφές επέστρεψε αλλά είχαμε την υπομονή να πάρουμε το παιχνίδι και με την Μπεσίκτας το ματς ήταν πολύ σκληρό όπως είδατε όλοι. Ήταν τρία εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Από το αποτέλεσμα, ναι περάσαμε το τεστ, αλλά έχουμε ακόμα πολλά να διορθώσουμε. Δεν είναι τώρα ο καιρός να παίζουμε καλά και δεν είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Το Ευρωμπάσκετ δεν μας βοήθησε, αφού είχαμε τραυματισμούς και παίκτες απουσίαζαν από τις προπονήσεις. Από την Κυριακή θα έχουμε μαζί μας τους Σπανούλη και Μπέγκιτς. Τώρα πρέπει να τρέξουμε για να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν», δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: