Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

«Το απόλυτο με Καλλονή και Αστέρα»

Σύνθημα για δύο νίκες στα προσεχή εκτός έδρας παιχνίδια με Καλλονή και Αστέρας Τρίπολης, έδωσε ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος.

«Το απόλυτο  με Καλλονή και Αστέρα»
Συνέχεια στις νίκες, ώστε να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση, θέλει να δώσει ο Ατρόμητος στο αυριανό (30/09) παιχνίδι με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, ο προπονητής των «κυανόλευκων», Γιώργος Παράσχος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε ότι αν η ομάδα του κάνει το απόλυτο στις δύο προσεχείς εκτός έδρας αναμετρήσεις με την ομάδα της Μυτιλήνης και τον Αστέρα στην Τρίπολη, τότε θα μπορούν να πουν στο Περιστέρι ότι η πορεία είναι το ίδιο καλή με την περυσινή.

«Μπροστά μας έχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Καλλονή και Αστέρα. Ιδιαίτερα η Καλλονή που δεν την περίμενε και κανένας, έχει μια πάρα πολύ καλή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια της και δεν είναι τυχαίο ότι έχει μαζέψει εννιά βαθμούς. Η εικόνα της σαν ομάδα είναι πολύ καλή και είναι εικόνα πειθαρχημένης ομάδας. Αν μπορέσουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια να πάρουμε το απόλυτο των βαθμών θα μπορέσουμε να πούμε ότι θα κάνουμε μια εξίσου πολύ καλή πορεία όπως και πέρσι» τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Σίγουρα, είναι άλλο να παίζεις την Καλλονή την πρώτη αγωνιστική που δεν έχεις καμία εικόνα της δυναμικότητας των παικτών. Ξέρουμε λίγο πολύ πως παίζουν, όπως ξέρει κι ο αντίπαλος για μας και ξέρουμε και τα ατομικά στοιχεία του κάθε παίκτη».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: