Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Μπόγρης: «Βάλαμε στην άκρη την αμφισβήτηση»

Την ικανοποίηση που επικρατεί στο στρατόπεδο του μπασκετικού ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του τουρνουά «Δημήτρης Κραχτίδης» εξέφρασε ο Γιώργος Μπόγρης.

Μπόγρης: «Βάλαμε στην άκρη την αμφισβήτηση»
Ο 24χρονος σέντερ ήταν σαφώς ευχαριστημένος μετά τη νίκη σε βάρος του Πανιωνίου, που χάρισε και τον τίτλο στο τουρνουά και υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ, τώρα μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη των υποχρεώσεων του και αναμένεται να εμφανιστεί έτοιμος, έγκαιρα: «Ήταν καλή εμφάνιση από την ομάδα μας. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε και σε υψηλό επίπεδο. Ήταν καλή νίκη γιατί ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες, ομάδα του προπονητή, και προφανώς θα είμαστε ανταγωνιστές για τις ίδιες θέσεις στο πρωτάθλημα.Βάλαμε στην άκρη την όποια αμφισβήτηση μπορεί να είχαμε από τα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια. Τα παιχνίδια που προηγήθηκαν ήταν καθαρά στο πλαίσιο της προετοιμασίας, τώρα μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών μας».

Ευχαριστημένος, εμφανίστηκε και ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, Σούλης Μαρκόπουλος που υπογράμμισε πως: «Έδειξε η ομάδα μας ότι μπορεί να αντέξει στην πίεση και να αντεπεξέλθει σε δυσκολίες. Παίζοντας πολύ καλή άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και ξεκινώντας από αυτό κομμάτι δημιουργήσαμε καταστάσεις κι είχαμε αυτοπεποίθηση στην επίθεσή μας. Χρειάζεται ακόμα χρόνος για να βελτιωθούμε και ελπίζουμε ότι με την πάροδο του χρόνου θα μπορέσουμε να το πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: