Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Κοροβέσης: «Να κρατήσουμε… το κάστρο»

Στη σημασία της νίκης του ΠΑΣ απέναντι στην Ξάνθη και της τρίτης συνεχόμενης εντός έδρας επικράτησης, αναφέρθηκε ο Νίκος Κοροβέσης.

Κοροβέσης: «Να κρατήσουμε… το κάστρο»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εντός έδρας επικράτηση του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στην Ξάνθη και τη διατήρηση του σερί νικών στους «Ζωσιμάδες», παρουσιάστηκε ο Νίκος Κοροβέσης. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος στην αναμέτρηση με τους Ακρίτες τόνισε πως σημασία έχουν οι νίκες της ομάδες και όχι τα προσωπικά γκολ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:
«Σίγουρα ξεκινήσαμε πολύ καλά, προηγηθήκαμε στο σκορ, ήρθε κι η αποβολή στο πρώτο ημίχρονο κι εκεί που νομίζαμε ότι τα πράγματα θα' ναι πιο εύκολα κάπως χαλαρώσαμε, δεχθήκαμε λίγο πίεση αν και με δέκα παίκτες, ισοφαριστήκαμε, βέβαια κάναμε κάποιες, ανεβήκαμε μετά το γκολ που μας βάλανε και κάναμε αυτό το ξεπέταγμα και κάναμε το 2-1 και μετά όλα καλά».
Για το αήττητο της έδρας:
«Σίγουρα στην έδρα σου πρέπει αν θες να φτάσεις ψηλά πρέπει να πάρεις αυτά τα ματς. Έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θέλουμε να κρατήσουμε το κάστρο των Ζωσιμάδων».
Για το διαφορετικό πρόσωπο του ΠΑΣ εντός έδρας:
«Δεν μπορώ να ξέρω γιατί γίνεται αυτό, ίσως μπαίνουμε λίγο χαλαρά εκτός έδρας, δεν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, δεν ξέρω, είναι θέμα νοοτροπίας πιστεύω και θα το δουλέψουμε κι αυτό στο μυαλό μας, στην ψυχολογία μας και πιστεύω θα το φτιάξουμε».
Για το γκολ που πέτυχε:
«Είναι κάτι που το' θελα πάρα πολύ να ξεκινήσω να βάζω, να σκοράρω. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα και όλα θα' ναι καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: