Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Μάουρερ: «Ήταν δύσκολο»

Στις δυσκολίες που συνάντησε η Ξάνθη στην ήττα με σκορ 2-1 στα Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΣ, αναφέρθηκε ο Ράινερ Μάουρερ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Μάουρερ: «Ήταν δύσκολο»
Το γκολ του Κοροβέση στο 6ο λεπτό αλλά και η αποβολή του Βάλλα λίγο πριν το ημίχρονο έκριναν την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη, όπως τόνισε ο προπονητής των Ακριτών στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Αναλυτικά:


«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας εδώ στα Γιάννινα. Είχαμε προβλήματα στην αρχή στο γήπεδο. Ήμασταν άτυχοι γιατί στην πρώτη ευκαιρία που είχαν τα Γιάννενα έβαλαν το γκολ και μάλιστα ένα πολύ εύκολο γκολ. Μετά νομίζω ότι σταθήκαμε καλά και είχαμε καλές ευκαιρίες από τις στημένες φάσεις για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεχτήκαμε και την κόκκινη κάρτα του Βάλλα και τα πράγματα δυσκόλεψαν πιο πολύ για μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το παιχνίδι και ήμασταν καλοί και παίξαμε πιο επιθετικά. Κάναμε πολλές στημένες φάσεις και φτάσαμε στην ισοφάριση μετά από μια πολύ ωραία ενέργεια του Σολτάνι. Όταν παίζεις 10 εναντίον 11 και δέχεσαι γκολ από στημένη φάση τότε είναι δύσκολο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: