Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ομάδα με τα όλα της!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα.

Ομάδα με τα όλα της
Αυτός είναι ένας άλλος Παναθηναϊκός. Καμία σχέση με εκείνον της αρχής. Εχει εξήγηση η μετάλλαξη; Φυσικά. Οι παίκτες που ήρθαν και έδεσαν. Εχουν πολλές ομάδες Μπεργκ, Φιγκερόα, Πράνιτς, Σίλντενφελντ; Ασφαλώς και όχι. Τώρα που προσαρμόσθηκαν, το «τριφύλλι» έγινε ομάδα με ποιότητα.

Δεν είναι απλά ένα σύνολο νεαρών παιδιών που φόρεσαν την πράσινη φανέλα. Ηταν το καλύτερο φετινό ματς για τον ΠΑΟ που από ματς σε ματς ανεβαίνει. Εχει περιθώρια βελτίωσης; Το είπε ο Αναστασίου κι έχει δίκιο. Εχει και μάλιστα πολλά. Από τη στιγμή που οι έμπειροι το παίρνουν πάνω τους όλα γίνονται. Πάθος υπάρχει και μάλιστα πολύ. Ο Παναθηναϊκός αποκτά και πάλι προσωπικότητα. Δεν φοβάται όταν δέχεται γκολ.

Είναι βέβαια ένα πρόβλημα το να δέχεται συνεχώς τέρμα, αλλά δεν κολλάει όπως στην αρχή. Το έδειξε με τον Εργοτέλη και το ξανάκανε τώρα με τον Αστέρα. Δεν έπαιξε καλά η ομάδα της Τρίπολης; Αυτή είναι η μια όψη. Ναι, δεν έπαιξε, αλλά αν το δεις κι από μια άλλη γωνία δεν τον άφησε ο Παναθηναϊκός να κάνει παιχνίδι. Τοσο δυναμικό κι αποφασισμένο ΠΑΟ είχαμε πολύ καιρό να δούμε. Τώρα έχει δυο σέντερ φορ βεληνεκούς και απειλεί πολύ, πάρα πολύ τον αντίπαλο.

Είναι μια ομάδα που δεν έγινε ομαδάρα, αλλά μπορεί σύντομα να γίνει αυτός που ξέραμε. Από τη στιγμή που δεν τον λυγίζει η πίεση και δεν έχει το άγχος του αποτελέσματος μόνο καλύτερες μέρες μπορούν να έρθουν στη Λεωφόρο. Εξάλλου, τρώγοντας έρχεται η όρεξη...Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: