Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Μάνταλος: «Δεν δικαιούταν τη νίκη ο ΠΑΣ»

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα της SKODA Ξάνθης απ' τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πέτρος Μάνταλος, τονίζοντας πως η ομάδα του δικαιούνταν τους τρεις βαθμούς.

Μάνταλος: «Δεν δικαιούταν τη νίκη ο ΠΑΣ»
Στην υπερπροσπάθεια που έκαναν οι παίκτες της Ξάνθης για πάρουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε ο Πέτρος Μάνταλος μετά τη λήξη του ματς.

Ο νεαρός παίκτης της Ξάνθης χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα, επισημαίνοντας την προσπάθεια που έγινε για ένα ημίχρονο, στο οποίο η ομάδα του αγωνίστηκε με 10 παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου στo Novasports:
«Σίγουρα το να μένεις με δέκα παίκτες, να παίζεις ένα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα παίκτες είναι ένα πολύ, είναι πολύ δύσκολο. Η ομάδα νομίζω έκανε όλοι οι παίκτες μία μεγάλη προσπάθεια, καταφέραμε όπως είπατε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και νομίζω ότι σε καμία περίπτωση αν, έτσι όπως είδα εγώ απ' τη δική μου πλευρά το παιχνίδι, δεν δικαιούτανε ο ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει τους τρεις βαθμούς απόψε».

Για την έλευση του Μάουρερ στην τεχνική ηγεσία:
«Σίγουρα θέλει να περάσει τη δική του σκέψη πάνω στο ποδόσφαιρο, μας έχει πει ότι πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας, να κρατήσουμε την μπάλα, προσπαθήσουμε να το κάνουμε, νομίζω ότι μας βγήκε περισσότερο όταν παίξαμε με παίχτη λιγότερο, αλλά δεν φτάνει νομίζω ένα ημίχρονο, πρέπει απ' το πρώτο λεπτό κιόλας να έχουμε αυτοπεποίθηση, να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας γιατί νομίζω ότι δείξαμε και στο δεύτερο ημίχρονο ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Για το γρήγορο γκολ του ΠΑΣ:
«Ξέραμε πως είναι αυτό το γήπεδο, ότι ο κόσμος βοηθάει ειδικά στα πρώτα λεπτά, θέλαμε να αποφύγουμε το γρήγορο γκολ, δεν τα καταφέραμε, νομίζω ότι μετά ξυπνήσαμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι και νομίζω ότι κάναμε μια καλή προσπάθεια".

Για το αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο:
«Το είπα και πριν, νομίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε, δεν μπορούσαν τα Γιάννινα να πάρουν αυτούς τους τρεις βαθμούς, ήτανε νομίζω πολύ άδικο για την ομάδα μου».


Βάλλας: «Τουλάχιστον την ισοπαλία...»


Την πεποίθηση ότι η Ξάνθη δικαιούταν σήμερα να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία εξέφρασε ο Σπύρος Βάλλας μετά τη λήξη του ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Άδικη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στο σημερινό ματς κόντρα στην Skoda Ξάνθη ο Σπύρος Βάλλας.

Ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης μίλησε για την αποβολή του, την έλευση του νέου προπονητή, αλλά και τους ψηλούς στόχους που έχει η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπύρος Βάλλας στo Novasports:

Για το αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο:
«Όχι, νομίζω η ομάδα μου δικαιούταν περισσότερα πράγματα βάσει ευκαιριών, βάσει συνολικής εικόνας του παιχνιδιού και παρότι τα παιδιά μείνανε με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο, κάνανε πολύ μεγάλη προσπάθεια, είναι κρίμα, έτσι μένει μια μεγάλη πίκρα απ' το αποτέλεσμα γιατί δεν το δικαιούμασταν κατά τη γνώμη μου. Είναι κρίμα, πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα, δεχθήκαμε γκολ και εκεί νομίζω ο ΠΑΣ και στην έδρα του σίγουρα πήρε και ψυχολογικό προβάδισμα όχι μόνο στο σκορ και το πληρώσαμε στην πορεία του παιχνιδιού, αλλά νομίζω ότι πρέπει να κρατήσουμε την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο και να είμαστε και πιο εύστοχοι στα επόμενα παιχνίδια γιατί χάσαμε και πολλές ευκαιρίες σήμερα για να δούμε τη συνέχεια έτσι πιο αισιόδοξα».

Για το αν προκαλεί αισιοδοξία ότι η Ξάνθη είχε την κατοχή της μπάλας παρά το αριθμητικό μειονέκτημα:
«Οπωσδήποτε, στοχεύουμε ψηλά, έχουμε φιλοδοξίες γι' αυτό και σήμερα είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, που παρότι και με δέκα παίκτες νομίζω ότι δικαιούμασταν τουλάχιστον το Χ. Όντως δείξαμε ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, θα πρέπει να' μαστε πιο συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες για να μπορούμε στη συνέχεια να αισιοδοξούμε και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι είναι πάντα πολύ σημαντικοί».

Για τη φάση της αποβολής του και την έλευση του Μάουρερ:
«Καταρχήν για την αποβολή θεωρώ ότι ήμουνα τελευταίος παίκτης στην κόντρα του ΠΑΣ, αλλά εντάξει είναι απ' τις φάσεις που δίνεται κόκκινη κάρτα, παρότι κινήθηκε πολύ έξυπνα ο παίκτης του ΠΑΣ, δηλαδή το επεδίωξε και το φάουλ και την αποβολή, δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Για τη συνέχεια ήρθε ένας καινούριος προπονητής, έχει πολύ λίγο διάστημα στην ομάδα, νομίζω ότι ήδη κάποια αισιόδοξα μηνύματα σήμερα μπορούμε να τα κρατήσουμε, μεγάλη προσπάθεια, το καλό ποδόσφαιρο που προσπαθήσαμε να παίξουμε, να κοιτάξουμε και τα αρνητικά, όπως η αρχή γιατί είναι συνεχόμενο παιχνίδι που κάνουμε κακό ξεκίνημα και το πληρώνουμε για να δούμε τη συνέχεια πιο αισιόδοξα, να βρούμε τις ισορροπίες μας και να πάμε ψηλά».

Για τις τρεις ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια:
«Εντάξει, οπωσδήποτε είναι ένα πολύ κακό ξεκίνημα παρότι παίξαμε με καλές ομάδες ομολογουμένως και στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και σήμερα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, θα πρέπει αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε φιλοδοξίες να παίρνουμε και τα παιχνίδια, να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια σίγουρα και τα εκτός έδρας και να παίρνουμε και βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: