Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Προπόνηση με Μπέγκιτς και Σπανούλη!!

Ενισχυμένος με δύο νέα πρόσωπα, τον Μίρζα Μπέγκιτς και τον Βασίλη Σπανούλη, επέστρεψε την Κυριακή στις προπονήσεις ο Ολυμπιακός.

Προπόνηση με Μπέγκιτς και Σπανούλη
Δύο «προσθήκες» είχε ο Ολυμπιακός στην επιστροφή του στις προπονήσεις μετά την πετυχημένη παρουσία του στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης. Ο Μίρζα Μπέγκιτς, που από το Σάββατο είναι στην Ελλάδα, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε.

Αμφότεροι αναμένεται να ακολουθήσουν την αποστολή στη Βραζιλία για τον διπλό τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου απέναντι στην Πινιέιρος Σκάι (5/10 στις 2:00 και 6/10 στις 17:30). Αντίθετα, εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Έισι Λο που άρχισε θεραπεία.

Η Δευτέρα εκτός από προπόνηση περιλαμβάνει και media day για τους Πειραιώτες, καθώς το πρωί θα μιλήσουν στην Ευρωλίγκα και το απόγευμα στους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ θα γίνει και η παρουσίαση της ομάδας παρουσία των προέδρων, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: